8 x kraamcadeau's waar je écht wat aan hebt

Als je al kinderen hebt dan weet je dat, hoe goed ook bedoeld, negen van de tien kraamcadau’s leuker zijn om te geven dan om te krijgen. Vaak wordt er kleding gegeven, want hoe schattig om zo’n klein lief truitje of rompertje te geven. Maar tenzij je de persoon in kwestie echt héél goed kent, is kleding geven gewoon echt niet zo slim. Wat is dan wel een kraamcadeau waar baby en ouder echt wat aan hebben?

hydrofiele-doeken-jutenjuullifestyleforkids

1. Hydrofiele doeken

Wanneer mensen bij ons in de winkel komen en ze weten niet wat ze als kraamcadeau moeten geven, adviseren we vaak eens een kijkje te nemen bij onze vele hydrofiele doeken. Voordat je een ouder bent, realiseer je je niet dat dit echt je beste vrienden zullen zijn de eerste jaren.

Swaddles zijn te gebruiken om in te bakeren (dan voornamelijk de grote doeken), als lakentje, dekentje in de zomer, spuugdoek, onderlegger op het verschoonkussen, slabbetje en ga zo maar door. Echt een heel goed kraamcadeau! Wij verkopen hydrofiele doeken van merken als Konges Sløjd, Liewood, Nanami, Garbo & Friends en Cam Cam Copenhagen.

write-to-me-zwangerschapsdagboek-jutenjuullifestyleforkids

2. Babyboek

Als je je eigen ouder vraagt wat je eerste woordje was, of wanneer jij ging omrollen, grote kans dat ze zeggen: ‘pfoe, dat weet ik echt niet meer!’. Daarom is een boek om die eerste periode in op te schrijven zo enorm waardevol. Zodat je je alle kleine details zult herinneren, of op kunt zoeken. Je vergeet namelijk 90% van dat soort details.

Zo’n eerste jaar is zo enorm druk en in combinatie met slaaptekort wordt het meeste gewoon niet goed opgeslagen. Van het Australische merk Write to Me verkopen we diverse prachtige babyboeken. Maar ook van het Nederlandse Julci hebben we een waanzinnig mooi ‘My First Memories’ boek.

eetsetje-kraamcadeau-jutenjuullifestyleforkids

3. Eetsetje

Altijd een leuk kraamcadeau: een eetsetje. Zeker wanneer er al een oudere broer of zus is, en het gezin dus alles al lijkt te hebben. Een eetsetje is dan écht een topcadeau, want welk kind wil niet zijn eigen bordje en bekertje hebben?

Alle eetsets die wij verkopen zijn van siliconen of duurzaam geproduceerd kunststof gemaakt en dus volledig BPA vrij. In onze webshop vind je eetsets van onder andere Liewood en Konges Slojd

kenko-natuurlijke-huidverzorging-jutenjuullifestyleforkids

Kenkô Verzorgingsproducten

4. Verzorgingsproducten

Fijne verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten is altijd fijn om te krijgen. En de intieme momentjes met je baby na het badderen zijn extra fijn met een lekkere olie of een zachte bodylotion. Lekker masseren dat zachte huidje!

De verzorgingsproducten van de merken die wij verkopen zijn allemaal op basis van biologische en natuurlijke ingrediënten. De babyolie van Kenko is echt een heerlijk cadeau. Daar kunnen ouders en baby maanden mee vooruit. En doe mama en baby tegelijkertijd een plezier met de giftset van Kenkô.

voorleesboeken-baby-kinderen-jutenjuullifestyleforkids

ABC BoekPaco Houdt Van Muziek

5. Boekjes

Je kunt nooit genoeg voorleesboeken hebben, althans dat is onze mening. Van geluidenboekjes, voelboekjes en prentenboekjes tot de echte voorleesboeken zoals die van Anne M.G. Schmidt. Je vindt ze allemaal in onze winkel en webshop www.jutenjuul.nl

gehaakte-rammelaars-sebra-global-affairs-jutenjuullifestyleforkids

6. Rammelaars

Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook heel leuk om te geven! Vanaf een maand of 3/4 begint een baby steeds meer om zich heen te grijpen en vanaf 5 a 6 maanden ook echt te spelen met rammelaars en bijtspeeltjes. Je hebt er dus echt al snel wat aan!

Jut & Juul Lifestyle for Kids verkoopt rammelaars en bijtspeeltjes van diverse mooie merken als BezisaMatchstick MonkeyLiewood, Oli & CarolChewies & More en Sophie de Giraffe.

badcapes-liewood-jutenjuullifestyleforkids

Liewood Badcapes

7. Badcape

Een badcape is echt een absolute musthave voor nieuwe ouders. Een heerlijke manier om je kindje na het badderen lekker warm te houden en af te kunnen drogen zonder dat ze het koud krijgen. Hoofdje in de ‘capouchon’ en voorzichtig afdrogen met de rest van de badcape of een hydrofiele doek.

Liewood maakt schattige badstof badcapes met dierengezichtjes en oortjes op de ‘capuchon’. Daarnaast heeft Jut & Juul fijne badcapes van Nanami en koeka 

siliconen-slabs-met-opvangbakje-jutenjuullifestyleforkids

8. Slabbetje

Praktische cadeau’s zijn echt het allerfijnst om te krijgen. Een slabbetje als kraamcadeau klinkt misschien niet zo bijzonder, maar tegenwoordig zijn er echt hele mooie exemplaren! En ga je voor een silicone of stof?

De siliconen slabs van Mushie, Liewood en Konges Slojd zijn gemaakt van 100% siliconen en zijn vrij van vervelende chemicaliën. Ze zijn extra zacht en licht, waardoor ze comfortabel zijn voor je mini. De slabs zijn voorzien van een stevige brede opvangbak om het eten op te vangen waardoor je veel minder rommel hoeft op te ruimen! De slabs zijn makkelijk te reinigen - gewoon afspoelen onder de kraan of afvegen en laten drogen! Je kunt ze makkelijk oprollen en meenemen voor onderweg. Ook handig natuurlijk! Scheelt een hoop was en met die stapels wasgoed die je al hebt is dit geen overbodige luxe!

De stoffen slabs van Noppies Baby zijn ook heel fijn. Groot formaat en gemaakt van katoen of badstof. Dankzij de dubbele drukknoopjes kun je de maat van deze slabs perfect afstellen.

De katoenen slab heeft een ‘vakje’ aan de voorkant waar hapjes die het mondje niet bereiken in belanden. Dat scheelt weer wat extra schoonmaakwerk. De slab heeft een handige gecoate voorkant waardoor je het slabbetje makkelijk schoonmaakt. Dankzij de dubbele drukknoopjes kun je de maat perfect afstellen. De badstof slab van Noppies Baby comfort heeft een handige gecoate achterkant waardoor viezigheid er niet doorheen kan op de kleertjes van je kleintje.

Ben je zwanger en verwacht je binnenkort je kindje? Of ga je binnenkort op kraambezoek?

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren en ga je op visite met een cadeau waar ouders en kind écht wat aan hebben. En we snappen het heel goed als je dat lieve rompertje niet kunt laten hangen. Wij hebben ook echt té leuke lieve rompers en onesies, maar wij hebben natuurlijk nog veel meer mooie kraamcadeaus in de winkel waar we zelf ook maar moeilijk van af kunnen blijven.

Geboortelijst

Ben je zwanger? Maak dan een geboortelijst aan op onze website waar je al je wensen in bij kunt houden. Deel de link met je familie en vrienden en zo weet iedereen wat je graag zou willen krijgen voor je kleintje.

Laat een reactie achter