Prijs
Min: €0
Max: €25
Merken
Spelen
€21,95
€16,50

Vind je het ook zo leuk als je kind lekker creatief bezig is?

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids vind je het leukste creatief speelgoed!

Spelen met creatief speelgoed is goed voor de ontwikkeling van je kind. Door met creatief speelgoed te spelen gebruikt je kind namelijk al zijn / haar zintuigen, kunnen ze zelf ontdekken en experimenteren en doen ze nieuwe ervaringen op. Het zorgt er voort dat je kind op een spelende manier een hoop nieuwe dingen leert. Kinderen kunnen met hun fantasie de mooiste dingen maken. Met goed en leuk creatief speelgoed kan jouw kindje zich uren vermaken.

Kitpas

Met de Kitpas Art Crayons en blok krijtjes kunnen kids de mooiste tekeningen maken! Kitpas is speciale wasco uit Japan. Maak de mooiste tekeningen met Kitpas Art Crayons op elk oppervlak. De Art Crayons van Kitpas zijn geschikt om op papier, ramen, spiegels, glazen, whiteboards, magneetborden  etc. te kleuren. Eenvoudig te verwijderen met een natte doek (op niet poreuze ondergrond). Met slechts een paar streken met een nat penseel wordt een tekening een prachtige aquarel. De producten van Kitpas zijn niet giftig en allergie vrij

Makii

Verder hebben wij de geweldige XL kleurplaten van Makii. Met deze kleurplaten kunnen ook meerdere kindjes tegelijk kleuren. De mooie uitwasbare viltstifen zijn perfect om de XL kleurplaten van Makii in te kleuren.

Dus laat je kind lekker creatief bezig. Hun fantasie is nog groots en dat zie je terug in hun vrolijke tekeningen en kleurrijke verfprojecten 

We Might Be Tiny Stampies

Met de We Might Be Tiny Stampies kunnen kindjes zich ook heerlijk vermaken. Dit is een houten stempelhouder met 15 siliconen figuurtjes. Te gebruiken als stempel , om figuurtjes te maken van klei of leuke figuurkoekjes mee te bakken. Leuk in combinatie met de klei van Neogrün. Eenvoudig in gebruik en eenvoudig schoon te maken.

Neogrun klei en vingerverf

Met de Neogrün vingerverf en klei kunnen kinderen zich ook uren vermaken. Leuk in combinatie met de We Might Be Tiny Stampies. De klei en vingerverf van Neogrün wordt geproduceerd in Duitsland. Is geheel vervaardigd uit planten en mineralen. De klei is niet op dieren getest en is gecertificeerd: Nature care product.

Het leukste creatief speelgoed online aanschaffen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.