Prijs
Min: €0
Max: €30
Merken
Verzorging
Spelen
€24,90
€29,95
€24,90
€29,95
€29,95

Een knuffeldoekje is een waardevol bezit voor een baby of peuter. Kinderen hechten hier veel emotionele waarde aan! Dit is de reden waarom veel kinderen een knuffeldoekje zo belangrijk vinden. Ze delen er emoties mee: liefde, vriendschap, angst en verdriet. 

Grote collectie knuffeldoekjes bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Vanaf hun geboorte slapen baby's graag met een knuffeldoekje. Knuffeldoekjes zijn lekker zacht en nemen snel de geur van de mama en papa en de baby zelf op. Knuffeldoekjes geven je baby een vertrouwd gevoel en daardoor slaapt hij of zij veel makkelijker in.

Een knuffeldoek moet van goede kwaliteit zijn want er wordt heel veel mee geknuffeld en daarom moet een knuffeldoek wel tegen een stootje kunnen. Een knuffeldoekje is er om mee te spelen en natuurlijk om mee te knuffelen. 

Sweet dreaming labeldoekjes van Snoozebaby

Het labeldoekje van Snoozebaby, inmiddels alom bekend als de Sweet Dreaming (25 cm x 25 cm). Dit knuffeldoekje is echt een musthave omdat de babietjes die met dit doekje vol verschillende ultra zachte labeltjes knuffelen, kroelen of spelen er rustig en blij worden. Ook kun je aan dit knuffeldoekje een speentje vastmaken. Super handig natuurlijk!

Door lekker aan de labeltjes te frummelen wordt de fijne motoriek van je baby bevordert en de tastzin gestimuleerd.  

Naast de 12 labeltjes worden er voor dit labeldoekje 2 soorten stof gebruikt. Velours en een 100% katoen. Het labeldoekje is uiteraard volledig getest volgens de laatste EU toy regulations.

Knuffeldoekjes in diverse zachte stoffen, merino wol of hydrofiel katoen

De toffe knuffeldoekjes Agnete en Yoko van Liewood zijn gemaakt van hydrofiel katoen.

De Liewood knuffeldoek Agnete en Yoko is zacht, schattig en perfect om mee te knuffelen en tegelijkertijd mee te spelen. We zijn er zeker van dat deze knuffeldoek direct de favoriet van je baby zal worden. De knuffeldoeken van Liewood zijn gemaakt van 100% biologisch katoen

De knuffeldoekjes van Moulin Roty zijn gemaakt van de mooiste stofjes. Heerlijk zacht en Moulin Roty gebruikt voor een knuffeldoekje verschillende stofjes met verschillende structuren waarmee je baby heerlijk kan knuffelen.

De knuffeldoekjes Teddy Tokki en Titi van Hvid zijn gemaakt van 100% merino wol. Heerlijk zacht en je baby zal hier zeker veel knuffel plezier aan beleven

Aan de meeste knuffeldoekjes kun je ook een speentje aan vast maken. Handig toch!

Knuffeldoek online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle knuffeldoekjes in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd. Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.