Prijs
Min: €0
Max: €90
Merken
Slapen
Mies & Co Baby Lifestyle
€39,95
€89,95
Mies & Co Baby Lifestyle
€29,95
Mies & Co Baby Lifestyle
€29,95

Ontstaan uit een droom om stoere en zachte, maar met name ook stijlvolle producten voor de allerkleinsten te maken

Mies & Co Baby Lifestyle bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Alweer ruim 5 jaar geleden stapte Ester, oprichtsters van Mies & Co Baby Lifestyle, bij ons binnen om haar nieuwe merk te laten zien. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in eerste instantie dacht van oh daar heb je er weer een, maar toen ik het eerste item uit de collectie zag was ik op slag verliefd! Wat ben ik nog steeds blij dat Ester toen bij ons kwam binnen lopen!

De collectie van Mies & Co Baby Lifestyle bestaat o.a. uit prachtige lakentjes en (gebreide) dekens voor wieg en ledikant, een knuffel, een bijtring, een speenknuffel, swaddles, hydrofiel doeken en boxkleden. 

Mies & Co is een Nederlands merk. Het merk is ontstaan uit een droom om stoere en zachte, maar met name ook stijlvolle producten voor de allerkleinsten te maken. En dan wel baby producten die naadloos aansluiten bij de stijl van mama. De collectie van Mies & Co Baby Lifestyle staat  werkelijk prachtig in de babykamer / kinderkamer.

Hoogwaardige kwaliteit geproduceerd in Europa  en super stylish

De collectie van Mies & Co Baby Lifestyle wordt in Europa geproduceerd dus absoluut geen kinderhandjes en goede arbeidsomstandigheden voor de werknemers. De hele collectie is gemaakt van bijzonder mooie, hoogwaardige materialen en super stylish!

De collectie van Mies & Co Baby Lifestyle online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie van Mies & Co Baby Lifestyle op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.