Prijs
Min: €0
Max: €50
Merken
Kleding

Alwero …….. Alleen de beste kwaliteit wol

Alwero bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Alwero is sinds 1999 gespecialiseerd in teddy/ pluche kleding van wol. Het voordeel van teddy pluche is dat het veel meer fluffy en volumineus aanvoelt dat normaal gebreide wollen kleding. Teddy pluche (ook wel eens borg genoemd) voelt aan als vacht, maar is dat officieel niet omdat de onderkant gewoon van stof is gebreid. Een ander voordeel van teddy pluche wol is ook dat het minder pluist dan gebreide wol.

Wij hebben van Alwero de toffe Bodywarmers / Gilets in 5 verschillende uitvoeringen in de collectie, prachtige wollen dekens voor wieg en ledikant en natuurlijk de heerlijk warme babyslofjes en wantjes.

Wij hebben ook prachtige wollen wieg- en ledikantdekens in het assortiment. Wol is heerlijk zacht en comfortabel met veel natuurlijke voordelen. Wol ademt en is warmte regulerend, waardoor je kindje niet gaat transpireren en altijd op de juiste lichaamstemperatuur wordt gehouden. Hier zal je kindje heerlijk onder slapen!

Woolmark certificaat

Wist jij dat alle artikelen van Alwero voorzien zijn van het Woolmark certificaat? Één van de voorwaarden om dit certificaat te verkrijgen is dat je gebruik moet maken van scheerwol. Dat betekent dat de wol afkomstig is van de eerste schering van gezonde en levende schapen. Alwero garandeert dat de wol op een diervriendelijke manier verkregen wordt. Wanneer je Woolmark op een label ziet staan weet je zeker dat je superieure wolproducten koopt.

Mulesing free

Alwero vindt dierenwelzijn heel erg belangrijk, daarom maken ze alleen gebruik van " mulesing free" wol. Dat is wol die op een diervriendelijke manier wordt verkregen. Dat draagt toch een stuk fijner!

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je de collectie van Alwero ook online kopen

Wij hebben de collectie van Alwero in voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd, Bestellingen geplaatst op vrijdag na 13.00 u en in het weekend worden direct maandag verstuurd.