Baby’s genieten van voorlezen – en zij plukken hier ook de vruchten van. Hoe jonger kinderen zijn als hun ouders beginnen met voorlezen, hoe groter hun woordenschat op latere leeftijd. Baby’s die worden voorgelezen lopen voor in hun taalontwikkeling Zij hebben een rijkere woordenschat, een sterker leesbegrip en een hogere leesmotivatie.

Jut & Juul Lifestyle for Kids kinderboeken collectie

De Paco boekjes vol met muziek zijn zeer populair van jong tot oud. Wij hebben de Paco boekjes in verschillende uitvoeringen. Een geweldig cadeau om te geven en te krijgen. 

Wij hebben veel meer boekjes met muziek, kindjes zijn er dol op. En wat denk je van de flapjes boekjes waar afbeeldingen achter flapjes verstopt zitten. Aan het einde zit een spiegeltje achter het flapje en dan zien de kleintjes zichzelf! Dat vinden ze echt hilarisch!!

Verder hebben wij veel prentboeken, waarvan een aantal prentenboek van het jaar zijn geweest of bv de Zilveren Griffel hebben ontvangen of bekroond met Vlag en Wimpel. Bv Moppereend, Vos is een Boef en Ssst Tijger Slaapt. Allemaal geweldig boeken!

Kinderboekjes voor de allerkleinsten van Ingela

De kleine kinderboekjes van Ingela P Arrhenius zijn enorm leuk voor de allerkleinsten. Of ze nou dol zijn op hondjes (''Hondje, waar ben je?'') of leeuwen (''Leeuw, waar ben je?''), voor ieder kindje wat wils. De onweerstaanbare illustraties van Ingela P Arrhenius met hun sterke, felle kleuren zijn een must voor designliefhebbers. De herkenbare tekeningen spreken kindjes erg aan. Wij hebben een aantal schuifboekje uit de Kiekeboe serie en hebben een interactief effect door de flapjes die je kindje moet optillen. 

Prentenboeken De Gele Ballon & Alfabet van Charlotte Dematons

Wij zijn natuurlijk ook fan van de boeken van Charlotte Dematons. Als je een boek van Charlotte Dematons openslaat begin je aan een avontuur waarin je niet uitgekeken raakt. Of je nu zo klein bent dat je nog niet kunt lezen of zo oud dat je niks meer kunt herinneren, haar boeken zijn voor alle leeftijden. Wij hebben de alom bekende Gele Ballon en het Alfabet. De boeken van Charlotte Dematons hebben geen tekst, wel bijzondere mooie tekeningen. Aan de hand van deze tekeningen kunnen kijker(s) zelf al pratende en vertellende met elkaar een verhaal bedenken. In het Boek De Gele Ballon zit bv ook op iedere pagina een gele ballon verstopt die je kunt zoeken. In het boek Alfabet wordt op iedere pagina 1 letter van het alfabet gebruikt voor de tekeningen. Zo leuk!

De leukste kinderboeken online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de baby- en kinderboeken op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.