Prijs
Min: €0
Max: €20
Merken
Decoratie
€16,95
€16,95
€6,95
€3,50

Kaarten, miniposters en posters met bijzonder mooie illustraties

De mooiste kaarten en posters van Ted & Tone bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Ted & Tone is een geweldig hip lifestyle merk, opgericht door Esther Schuivens, geen onbekende in het vak.

De kaarten en posters van Ted & Tone zijn stijlvol en stuk voor stuk van een prachtige kwaliteit. Ted & Tone kenmerkt zich door subtiele kleuren als okergeel, bruin, zwart, wit, groen en grijze tinten. 

Ted & Tone wordt in Nederland geproduceerd van duurzame materialen

De collectie van Ted & Tone wordt in Nederland geproduceerd en er wordt gewerkt met duurzame materialen. Daar houden wij van Jut & Juul Lifestyle for Kids erg van vandaar dat wij dit merk eerst als Esthex en nu als Ted & Tone al zo lang in ons assortiment hebben!

De collectie van Ted & Tone bestaat momenteel uit prachtige wenskaarten, prints en posters. Alles wordt in Nederland gedrukt op Paperwise papier, gemaakt van landbouwafval waardoor er geen boom gekapt hoefde te worden.

De mooie kaarten en posters van Ted & Tone online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de wenskaarten en posters van Ted & Tone in voorraad (tenzij anders vermeld), waardoor wij supersnel kunnen leveren. Maandag  t/m vrijdag voor 13.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verstuurd! Bestellingen geplaatst vrijdag na 13.00 u en in het weekend, worden maandag direct verstuurd.