De mooiste magneetstickers 

Ma Cabane A Reves bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Ma Cabane A Reves is in 2018 opgericht door Amandine, moeder van 2 kinderen. Haar dochter is gek op stickers. Alleen zijn mooie stickers duur, het speelplezier is zeer kort en je komt ze overal in huis tegen. Daarnaast heb je ook veel afval. Haar kinderen spelen ook graag spelletjes, maar vaak waren ze na een paar maanden alweer uitgekeken op het spel. Zo kwam Amandine op het idee om prachtige magneten en magneetborden te ontwikkelen.  Een alternatief voor stickers en een open ended spel. Minder afval, uitdagend speelgoed en mooi om te zien.

Amandine heeft jarenlang in het buitenland gewoond en ook gewerkt als stilist voor een trendagency in Parijs. Daar was ze o.a. verantwoordelijk voor het jaarlijkse trendboek kleur. Deze achtergrond zie je terug in de magneten.

Open Ended spel

Amandine beschouwt de magneetsets als een spel dat met je kind meegroeit. Eerst zal een kind de magneten eendimensionaal “opplakken” en simpele verhalen bedenken. Vanaf een jaar of 5/6 zullen ze doorkrijgen dat je de magneten ook kan “stapelen”. Zo krijg je driedimensionale en wat gedetailleerdere verhalen. Hoe ouder hoe uitgebreider de verhalen zijn. Ook kan er op een leuke manier geoefend worden voor school. Zijn de kinderen klaar met “spelen” dan wordt het bord in combinatie met de magneten vaak als decoratie gebruikt. De prachtige designs doen niet onder voor een mooi schilderij.

Ook de kleuren van de magneetborden zijn niet alledaags. De vormen zijn heel basic en de kleuren prachtig ingetogen.

De magneten zijn:

 • Uitwisselbaar: Creëer prachtige combinaties en vertel duizenden verhalen
 • Stapelbaar: Je kan de magneten op elkaar plakken om driedimensionale verhalen te vertellen
 • Flexibel: Zodat je de magneten goed vast kan houden
 • Kleurrijk en grafisch. Stimuleert de creativiteit van je kind
 • Geproduceerd met zorg. De fijne en precieze uitsnijding, zorgt ervoor dat alle magneten mooie afgeronde hoeken hebben zonder scherpe puntjes
 • Stevig. Het zachte gladde oppervlak beschermt de magneet tegen krassen en vingerafdrukken
 • Waterproof. Speel met de magneten in bad of teken erop met badkrijtjes
 • Frans. Ontworpen en geproduceerd in Frankrijk door lokale designers
 • Groen. De Magneten zijn te recyclen en gemaakt van gerecycled materiaal
 • Veilig: Alle magneten voldoen aan de Europese norm, maar Let op voor kinderen onder drie jaar zijn magneten gevaarlijk bij doorslikken. Hou ze dus buiten bereik van kleine kinderen
 • Decoratief: Plak de magneten op de mooie magneetborden van Ma Cabane a Reves en je hebt er een nieuw schilderij bij. Of plak de magneten op de verwarming of koelkast.

LET OP: Op een magneetbord, verwarming, koelkast of andere stevige metalen ondergrond werken de magneten supergoed! De Magneten plakken niet goed in combinatie met magnetische stickers/postervellen.

De prachtige Magneetsets van Ma Cabane a Reves online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de magneetsets en magneetborden van Ma Cabane a Reves op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.