Originele (kraam)cadeau's per budget!

Cadeau nodig voor een eerste verjaardag? Of een origineel kraamcadeau voor je zus of goede vriendin? Voor de een kun je net iets meer budget vrijmaken dan voor de ander. Wij hebben een lijstje zorgvuldig samengesteld van de leukste cadeau's per prijscategorie. 

3 x Babykamer inspiratie. Van sprookjesachtig tot klassiek + meer!

Wanneer je in verwachting bent is het inrichten van de babykamer vaak een heerlijke vorm van bezigheidstherapie. Heerlijk om mee bezig te zijn en er zijn tal van thema's waar je voor kunt gaan. Zie je door de bomen het bos niet meer? Hopelijk kunnen we je in deze blog inspireren. 

Dol op wol! Wollen items het hele jaar door voor jouw kleintje

Wij zijn dol op wol! Uiteraard zien wollen items er vaak prachtig uit, maar vooral de eigenschappen van dit heerlijke materiaal. Of het nu winter of zomer is: wol is bij uitstek perfect voor jouw kleintje en zeker voor newborns. En gelukkig hebben wij heel veel wollen musthaves voor iedere jonge ouder!

Koeka is BACK!

Na een kleine intermezzo is Koeka terug bij Jut & Juul Lifestyle for Kids. De geweldige kwaliteit, uitgebreid assortiment en de fantastische uitstraling is iets waar we ontzettend fan van blijven. De wieg- en ledikantdekens houden je baby lekker warm. De lakentjes voor wieg en ledikant blijven na vele malen wassen als nieuw. Dat geldt trouwens voor alles van Koeka. . We zijn dan ook zo zo zo blij dat het weer in de winkel ligt!

Het leukste buitenspeelgoed voor dit seizoen!

Het wordt steeds lekkerder weer buiten en dat betekent: héél veel buitenspelen! En laten wij nu super fijn buitenspeelgoed / strandspeelgoed hebben om de kids deze hele zomer te kunnen vermaken.