Koeka is BACK!

Na een kleine intermezzo is Koeka terug bij Jut & Juul Lifestyle for Kids. De geweldige kwaliteit, uitgebreid assortiment en de fantastische uitstraling is iets waar we ontzettend fan van blijven. We zijn dan ook zo zo zo blij dat het weer in de winkel ligt!

Het leukste buitenspeelgoed voor dit seizoen!

Het wordt steeds lekkerder weer buiten en dat betekent: héél veel buitenspelen! En laten wij nu super fijn buitenspeelgoed / strandspeelgoed hebben om de kids deze hele zomer te kunnen vermaken.

Veilig de zon in met je baby

Met het voorjaar voor de deur is het belangrijk om goed voorbereid de zon in te gaan met je baby. Als nieuwe moeder kun je snel onzeker worden over wat je baby wel of juist niet nodig heeft wanneer de temperaturen stijgen. Daarom zetten wij een aantal essentials voor je op een rijtje...

4 x de leukste rugtassen voor de basisschool of peuterspeelzaal

Voor het eerst naar de peuterspeelzaal of basisschool; een enorme mijlpaal! Daar hoort uiteraard een leuk rugzakje bij. En natuurlijk vindt je kind de tassen met een Disney prinses of een ander actiefiguur fantastisch, maar hé het oog wil ook wat en het moet ook wel een beetje praktisch zijn. Daarom zetten wij onze favorieten op een rijtje voor jullie...

Regenbogen in de kinderkamer

Regenbogen in je kinderkamer of überhaupt regenbogen in je interieur zijn een ontzettende hit! Je kunt je Instagram feed niet door scrollen of er verschijnen diverse gelikte kamers met een mooi regenboogje op je scherm. Wij snappen deze trend wel! Heb je deze toffe rainbow items al ontdekt?