3 x Babykamer inspiratie. Van sprookjesachtig tot klassiek + meer!

Wanneer je in verwachting bent is het inrichten van de babykamer vaak een heerlijke vorm van bezigheidstherapie. Heerlijk om mee bezig te zijn en er zijn tal van thema's waar je voor kunt gaan. Zie je door de bomen het bos niet meer? Hopelijk kunnen we je in deze blog inspireren. 

Dol op wol! Wollen items het hele jaar door voor jouw kleintje

Wij zijn dol op wol! Uiteraard zien wollen items er vaak prachtig uit, maar vooral de eigenschappen van dit heerlijke materiaal. Of het nu winter of zomer is: wol is bij uitstek perfect voor jouw kleintje en zeker voor newborns. En gelukkig hebben wij heel veel wollen musthaves voor iedere jonge ouder!

Koeka is BACK!

Na een kleine intermezzo is Koeka terug bij Jut & Juul Lifestyle for Kids. De geweldige kwaliteit, uitgebreid assortiment en de fantastische uitstraling is iets waar we ontzettend fan van blijven. We zijn dan ook zo zo zo blij dat het weer in de winkel ligt!

Het leukste buitenspeelgoed voor dit seizoen!

Het wordt steeds lekkerder weer buiten en dat betekent: héél veel buitenspelen! En laten wij nu super fijn buitenspeelgoed / strandspeelgoed hebben om de kids deze hele zomer te kunnen vermaken.

Veilig de zon in met je baby

Met het voorjaar voor de deur is het belangrijk om goed voorbereid de zon in te gaan met je baby. Als nieuwe moeder kun je snel onzeker worden over wat je baby wel of juist niet nodig heeft wanneer de temperaturen stijgen. Daarom zetten wij een aantal essentials voor je op een rijtje...