Prijs
Min: €0
Max: €20
Merken
Eten & Drinken
€18,00
€18,00

De overgang van de babyfles naar zelfstandig drinken uit een beker is echt een mijlpaal, en daar kan je kindje wel wat hulp bij gebruiken. Wij hebben tuitbekers en rietjesbekers in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Tuitbeker voor je baby

Als je je kindje wil leren uit een beker te drinken, begin dan met deze eenvoudige en mooie siliconen tuitbeker. De tuitbeker is een mooie tussenstap naar een gewone beker en is speciaal ontworpen voor de kleine handjes. Een tuitbeker is veel makkelijker in gebruik dan een gewone drinkbeker, doordat de meeste kindjes er zelfstandig uit kunnen drinken. Ook knoeien ze er weinig mee, dankzij anti-leksysteem.

Rietjesbeker

Een beker met een rietje is ook ideaal. Een rietjesbeker helpt om de mondmotoriek verder te ontwikkelen. Door te drinken met een rietje verleert jouw kind namelijk de reflex om te zuigen aan een fles. Je peuter kan een rietjesbeker gebruiken vanaf zo’n 8  maanden.

Je kind leren drinken met een rietje gaat het makkelijkst als je het haar / hem eerst laat proberen met een wat dikkere vloeistof.