Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Met deze vrolijke wagenspanners en wagenhangers hoeft jouw kleintje zich niet te vervelen in de kinderwagen of auto

De mooiste wagenspanners en wagenhangers bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Zodra je baby gaat grijpen met zijn handjes is er niets leuker dan dit te stimuleren. Hang een wagenhanger aan de kap van de kinderwagen, aan een babygym, maxi cosi of bevestig deze aan een baby wipper. Je baby zal meer en meer gaan grijpen en de fijne motoriek verder ontwikkelen. Daarnaast zal je kleintje vormen en kleuren al spelenderwijs leren herkennen!

Op zoek naar een leuke wagenhanger van pluche of katoen?

Jut en Juul heeft prachtige wagenhangers van Jellycat in de collectie. Allemaal even hip en stylish zoals je van Jut & Juul Lifestyle for Kids gewend bent.  Sommige zijn van pluche en andere zijn van stof. In verschillende vormen zoals bv een konijn, leeuw en wat denk je van een egel of een vos?

De mooiste houten wagenspanners van Bezisa

Wat denk je van de prachtige houten wagenspanners van Bezisa. De wagenspanners van Bezisa worden met de hand gemaakt. De wagenspanner heeft houten kralen, siliconen ringen en bv vogels van vilt. Zo mooi!

Op zoek naar een toffe wagenspanner?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de mooiste wagenspanners van Sebra, Konges Slojd en Bezisa in de collectie waarmee je baby onderweg lekker kan spelen.

Wat denk je van de houten wagenspanners van Bezisa. Echt prachtig! Of de gehaakte wagenspanners van Sebra met een egel en een eekhoorn uit de serie Nightfall. De mooie wagenspanner met allemaal fruitjes er aan van Konges Slojd is toch ook te leuk!  Allemaal even mooi en gemaakt om je baby te vermaken.

Een wagenspanner bevestig je met behulp van clips eenvoudig aan de kap van je kinderwagen of aan de maxi cosi. Sommige wagenspanners hebben een belletje zodat een wagenspanner niet alleen leuk is om naar te kijken maar ook geluidjes te horen als de wagenspanner beweegt.

Een wagenspanner of wagenhanger online kopen?

Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft de wagenspanners en wagenhangers in voorraad (tenzij anders vermeld).

Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.