Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
€100,00
€100,00
€107,50
€99,95
€100,00
€110,00
€110,00
€110,00
€107,50
€59,97
€119,95
€125,00

Een hemel of zoals de Engelse zo mooi zeggen “Canopy” is echt een eyecatcher in je babykamer.

De mooiste hemel / Canopy bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Van Konges Slojd, Liewood, Play at Slaep en Sebra heeft Jut & Juul Lifestyle for Kids bijzonder mooie hemels in de collectie in heel veel kleuren.

Kleuren zijn fantastisch en staan echt prachtig boven een wiegje of ledikant! Sprookjesachtig mooi! Maakt je babykamer / kinderkamer helemaal af! 

Een hemel wordt bevestigd aan het plafond en heeft een ijzeren of bamboe ring aan de bovenkant. Aan deze ring kun je bv een mooi muziekje hangen of een mobiel waar je kindje naar kan kijken.

De katoen die wordt gebruikt is allemaal organisch. De hemels zijn gemaakt van of mooie dunne gladde katoen of hydrofiel katoen.

Wil je deze hemel niet meer gebruiken boven het wiegje of ledikant dan kun je er een prachtige speelhoek van maken. Leg er wat kussens is en je hebt een riant hoekje waar je kindje heerlijk in kan spelen of lekker rustig een boekje kan lezen!

Hemel van Konges Slojd, Liewood, Play at Slaep of Sebra

De hemels zijn er in verschillende lengtes. Dit is afhankelijk van het merk. Van Konges Slojd is de lengte bv 3 mtr, van Slaep zijn de hemels 2.50 mtr en van Liewood en Sebra zijn de hemels 2.40 mtr  lang. Aangezien een hemel met een lus aan het plafond wordt gehangen kun je de hemel ook makkelijk verlengen mocht deze te kort zijn.

Hemel online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Bestel jouw hemeltje vandaag nog en heb het snel in huis! Wanneer je namelijk voor 13.00 besteld, kunnen wij jouw aankoop dezelfde dag nog versturen. Wil je liever alles in het echt bekijken? Je kunt natuurlijk ook altijd een bezoekje brengen aan onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden.