Prijs
Min: €0
Max: €20
Merken
€16,00
€20,00
€17,50
€13,50

Bij Konges Slojd staan mens en milieu hoog in het vaandel!

Konges Slojd bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Konges Slojd is een prachtig Deens merk en is gevestigd in Kopenhagen. Konges Sløjd staat garant voor kwaliteit, functionaliteit en minimalisme. De producten van Konges Sløjd stralen luxe, eenvoud en kwaliteit uit. De collecties worden in gelimiteerde oplagen gemaakt zodat het uniek blijft.  

Konges Slojd (Kongessloejd)  is in 2014 door Emilie Konge Breindal die ook zelf alle producten ontwerpt.

De collectie van Konges Slojd bestaat uit de mooiste dekbedovertrekken, swadddles, muslins, bijtspeeltjes, de bekende verjaardagstrein in 3 varianten, prachtige kleding een bijzonder mooi tandendoosje. Konges Slojd heeft ook bijzonder mooi houten speelgoed, waaronder bv houten stapeltorens in de vorm van een raket,  peer of appel en nog veel meer moois!

Wij hebben een grote collectie van Konges Slojd opgenomen, maar er komen steeds weer nieuwe items bij dus hou onze webshop in de gaten!

Bij Konges Slojd staan mens en milieu hoog in het vaandel

Bij Konges Slojd  staan mens en milieu hoog in het vaandel! Alle producten van Konges Sløjd worden geproduceerd in fabrieken met goede werkomstandigheden! In alle nieuwe producten wordt gecertificeerd GOTS biologisch katoen gebruikt. Er wordt hard aan gewerkt om de hele collectie van GOTS gecertificeerd biologisch katoen te produceren.

Konges Slojd is dus ook weer helemaal ‘Jut & Juul’ proof en wij zijn ontzettend blij met dit prachtige merk!

Al het moois van Konges Slojd online kopen?

Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft alles van Konges Slojd  in voorraad (tenzij anders vermeld) waardoor wij supersnel kunnen leveren. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.