Prijs
Min: €0
Max: €85
Merken
€49,00
€70,00
€33,95
€82,00
€59,95
Flow Amsterdam
€33,95
€63,95

Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie (nacht) lampen voor op de babykamer / kinderkamer

De mooiste verlichting voor de babykamer / kinderkamer bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

De meeste kindje vinden in het donker gaan slapen helemaal niet leuk. Een nachtlampje biedt dan uitkomst. Een nachtlampje geeft net genoeg licht om kleine kindjes een heerlijke nachtrust te bezorgen!  

Hanglampen, wandlampen, figuurlampen, nachtlampjes: allemaal te leuk! Wij hebben diverse figuurlampen en natuurlijk de alom bekende paddenstoel lampen van Heico, de prachtige Nijntje lampen van Mr. Maria waar je niet op uitgekeken raakt, de toffe nachtlampen van Konges Slojd, mooie hanglampen van Kidsdepot en laten wij konijn Joseph van Rose in April Niet vergeten. Kortom keuze genoeg bij Jut en Juul Lifestyle for Kids.

Nachtlamp / Figuurlamp

Kindjes vinden in het donker slapen vaak helemaal niet leuk. Een klein lichtje biedt dan uitkomst. Een heleboel nachtlampjes, bijvoorbeeld de figuurlampen van Heico, zijn in eerste instantie heel goed te gebruiken als lampje om s ‘nachts je baby te voeden en te verschonen. Hoeft het grote licht niet aan en wordt je baby ook weer niet te wakker. Later kunnen ze dienst doen als nachtlampje. Een figuurlamp geeft een zachte sfeerverlichting, net genoeg om kleine kindjes een heerlijke nachtrust te bezorgen! Wij hebben van Heico diverse figuurlampen in de vorm van bv een konijn, eend of egel. Natuurlijk hebben wij de alom bekende paddenstoel lamp van Heico in ons assortiment in toffe kleuren!

Konges Slojd heeft ook een reeks nachtlampjes uitgebracht en die zijn ook zo gaaf! Er is bv een lamp in de vorm van een citroen, een poes, een grote wolk, een konijn, beer of een echte melkfles. Wie kan hier nou uit kiezen! Allemaal op te laden met een USB kabel dus ook nog eens super handig!

En wat denk je van de witte Nijntje Lampen van Mr. Maria. Die zijn zo stylish dat je er nooit op uitgekeken raakt! Kindjes houden allemaal van Nijntje en vinden deze lampen echt zo gaaf! Wij hebben een grote Nijntje lamp van 50 cm. Deze Nijntje is van harde kunststof en werkt op het lichtnet. Nijntje kan ook iedere keer van kleur veranderen. Hoe leuk!  Staat geweldig mooi op de grond in de baby- of kinderkamer. De serie First Light van Nijntje is gemaakt van zachte PBA-vrije siliconen en zijn ongeveer 25 cm hoog. Deze lamp kunnen kindjes dus ook mee in bed nemen. Nijntje First Light wordt opgeladen met een USB kabel. Nu is er ook de kleine versie van Nijntje “Bundle of Light’ . Ook zo gaaf. Dit Nijntje lampje is 7,5 cm hoog en werkt op een knoopcel batterij. De Nijntje lampen zijn stuk voor stuk prachtige kraamcadeaus!

Wandlamp

Een wandlamp is vaak een eyecatcher in je babykamer/ kinderkamer. Neem nou de geweldige houten wandlampen van Ferm Living? Ga je voor de stoere olifant of de te le lieve Koala? Of de prachtige stoffen wandlampen van Konges Slojd  in de vorm van een schelp of een wolk die een sprookjesachtig mooi licht geven. Wat denk je van de grote stoere berenkop van Flow Amsterdam? Die staat toch ook prachtige aan de muur van je babykamer / kinderkamer! Natuurlijk hebben wij ook de prachtige wandlampen van Studio Vraco, handgemaakt in Bosnie. Deze lampen geven een prachtige feeërieke uitstraling aan de babykamer / kinderkamer.

Figuurlamp, hanglamp of wandlamp online aanschaffen

Wil je morgen al de mooiste lamp voor in de babykamer / kinderkamer in huis hebben? Dat kan natuurlijk! Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft de lampen op voorraad, tenzij anders aangegeven natuurlijk.

Bestel je maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur dan kunnen wij je bestelling nog dezelfde dag nog versturen. Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.