Prijs
Min: €0
Max: €25
Merken
Spelen
€21,95
€19,99
€19,99
€19,99

De Magneetboeken van Janod zijn fantastisch!

Magneetboeken van Janod bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Sinds 1970 maakt dit klassieke Franse merk traditioneel en duurzaam speelgoed. Het traditionele speelgoed van JANOD gecombineerd met de beste illustratoren betekent een hedendaagse kleurrijke en vrolijke uitstraling!
JANOD heeft naast houten speelgoed bijvoorbeeld ook mooie magneetboeken en spannende puzzels. Het speelgoed stimuleert de creativiteit en fantasie en helpt bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden.

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft 7 verschillende Magnetibooks van Janod

Voor kindjes vanaf 3 jaar zijn de magneetboeken van JANOD top, ook als verjaardagscadeau! In de magneetboeken met thema’s zoals dieren, voertuigen en klok kijken zitten magnetische kaarten van verschillende onderdelen die je op verschillende manieren bij elkaar kunt zetten. 

Magneetboeken van Janod online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de magneetpuzzels van Janod in voorraad (mits anders vermeld) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend, dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.