Prijs
Min: €0
Max: €100
Merken
Decoratie
€55,00
€39,00
Ferm Living Kids
€55,00
€32,50

Kussens om heerlijk tegen aan te liggen en om mee te knuffelen. Jut & Juul heeft er genoeg!

Prachtige (knuffel) kussens bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Wij hebben verschillende kussen in de leukste uitvoeringen. Bv de prachtige linnen kussen in de vorm van een blad van Moi Mili. Wat denk je van de te leuke (knuffel) kussens van OYOY Mini? Bv luipaard Elvis die ziet er toch geweldig uit en wat vind je van de lange Giraf Noah of Panda Lun Lun en Ling Ling. Te leuk toch!

Knuffelkussens van Ferm Living

Het kussen Paard en Leeuw van Ferm Living zijn ook te gek. Met hun mooie roestbruine manen zijn ze allebei een eyecatcher op de baby- of kinderkamer, maar zijn ook heerlijke knuffelvriendjes.

Krokodil kussen Sleepy Croc van Sebra

En vergeet de de Sleepy Croc van Sebra niet! Voor deze lieve krokodil hoef je zeker niet bang te zijn! Deze Sleepy Croc is geen gevaarlijke krokodil, hoewel zijn puntige tanden hem er misschien zo uit laten zien. Sleepy Croc is juist een heel knuffelige krokodil ... het type dat ervan houdt om lekker te liggen en te slapen.

Maankussens en voedingskussens van Play at Slaep

Natuurlijk hebben wij ook de maankussens van Play at Slaep in de collectie. In 2 maten en in 5 prachtige kleuren. De maankussen staan echt geweldig op je babykamer / kinderkamer. Wist je dat je het grote maankussen ook als voedingskussen kan gebruiken. Helemaal super toch!

Kussens online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je op vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken. Kom langs in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Vinden wij gezellig!