Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
Spelen
Kassa  Bistro Hout
Kassa  Bistro Hout
Kid's Concept
€39,95
Evenwichtsspel Poes Hout
Evenwichtsspel Poes Hout
€23,95
Evenwichtsspel Acrobaten
Evenwichtsspel Acrobaten
€23,95
Trekspeelgoed Bus
Trekspeelgoed Bus
€28,95
Houten Regenboog Primair 12-dlg
Houten Regenboog Primair 12-dlg
€74,95
Fornuis Hout
Fornuis Hout
Konges Slojd
€54,00
Bistro Taartjes
Bistro Taartjes
Kid's Concept
€16,95
Doktersset Hout 8 dlg
Doktersset Hout 8 dlg
€41,00
Houten Tangram Puzzel Limited Edition
Houten Tangram Puzzel Limited Edition
€24,99
Safaria Animal Box
Safaria Animal Box
Ferm Living Kids
€45,00
€32,50
Houten jungle dier Nijlpaard
Houten jungle dier Nijlpaard
€25,00
Buildings Blocks Mountains Color
Buildings Blocks Mountains Color
€125,00
€27,50
Stapeltoren Fruits Pear
Stapeltoren Fruits Pear
€37,50
Evenwichtsspel Walvis Whaly Hout
Evenwichtsspel Walvis Whaly Hout
€23,95
Stapeltoren Fruits Orange
Stapeltoren Fruits Orange
€37,50
Stapeltoren Jungle Hout
Stapeltoren Jungle Hout
€24,95
Blok Puzzel Hout
Blok Puzzel Hout
Konges Slojd
€34,00
Magneetset Jungle Dieren Hout
Magneetset Jungle Dieren Hout
€28,95
Konges Slojd
€61,00
Mens-erger-je-niet NEO hout
Mens-erger-je-niet NEO hout
€24,95
You have viewed 24 of 106 products
Laad meer artikelen

Kwalitatief goed houten speelgoed is duurzaam en doe je jaren mee. Dit is ook echt speelgoed dat je graag wil bewaren of je geeft het door zodat andere kindjes weer heel veel plezier aan het houten speelgoed kunnen beleven! Daar houden wij van Jut & Juul Lifestyle for Kids natuurlijk erg van!

 

Het mooiste houten speelgoed bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Houten speelgoed is bijzonder mooi, duurzaam en educatief en laat voldoende ruimte voor het ontwikkelen en ontdekken van de eigen creativiteit en fantasie van je kindje

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft prachtig houten speelgoed in de collectie waar je kindje uren mee kan spelen! Van rammelaar, puzzel en blokken tot poppenhuis, stapeltorens en nog veel meer. Dit houten speelgoed staat allemaal garant voor uren speelplezier!

De houten vormenstoof in 3 uitvoeringen van Sebra is geweldig, maar ook de houten puzzels zijn superleuk. De puzzel van Sebra heeft dikke houten stukken waar je kindje ook zo mee kan spelen.

 

Abel Blocks

De Abel Blocks zijn fantastisch. De unieke vorm en het indrukwekkende formaat van de blokken zorgt ervoor dat alles wat je met de Abel blocks bouwt er meteen bijzonder mooi uit ziet. Ieder block is met liefde en met de hand gemaakt uit een stuk beukenhout. Moeder natuur heeft ze versierd met een prachtige tekening. Abel Blocks kunnen uitstekend ingezet worden ter bevordering van de fijne motoriek, het concentratievermogen, doorzettingsvermogen, de creativiteit en de fantasie. Het is ook fantastisch spelmateriaal om kinderen te leren samenwerken. Abel blocks zijn er in 4 verschillende sets.

 

Grimms Regenboog

De houten regenboog van het Duitse merk Grimm's bestaat uit 6 of 12 bogen die op en in elkaar passen. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten!

De regenboog is omkeerbaar waardoor allerlei torens mogelijk zijn. Een toren gemaakt van de grote regenboog kan wel 55 cm hoog worden. Daarbij gaat het om het vinden van een nieuw evenwicht door de bewegelijkheid van de bogen, maar er kan ook kan een tunnel van gebouwd worden voor een trein of auto’s, een racebaan, of een poppenbedje . De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze regenboog zal altijd een onderdeel  zijn van fantasierijk bouwen en spelen. Bovendien is de regenboog ook erg mooi als decoratie op de kinderkamer. 

De regenboog is gemaakt van duurzaam Europees Lindenhout en is geolied met plantaardige olie. Doordat het hout alleen geolied is en niet gelakt behoudt het zijn natuurlijke textuur.

Prachtig open ended speelgoed

 

Raduga Grez

Het houten speelgoed van Raduga Grez is een mooi voorbeeld van open-ended  speelgoed.

De mooi gevormde stapeltorens van Raduga Grez moedigt kinderen van alle leeftijden aan om creatief te worden.  De stapeltorens zien er niet alleen geweldig uit, maar stimuleert ook de hand-oogcoördinatie stimuleert bij jonge en nieuwsgierig kindjes. Wordt er even niet mee gespeeld dat staat zo’n stapeltoren ook geweldig op een plankje in de kinderkamer. Echt een eyecatcher!

De stapeltorens van Rauga Grez zijn handgemaakt in Rusland geverfd met niet-giftige verf op waterbasis en niet gelakt, maar afgewerkt met een natuurlijke olie. Schoonmaken met een vochtige doek, niet onderdompelen in water.

Omdat Raduga Grez werkt met natuurlijke producten kunnen de kleuren op het plaatje wat afwijken van het product dat je ontvangt. Boom specifieke vlekken of strepen in het hout zijn mogelijk. Dat maakt ieder stuk uniek.

 

Houten speelgoed van Konges Slojd, Kid's Concept, Ferm Living en Holztiger

Jut & Juul heeft natuurlijk nog meer houten speelgoed. Bv prachtige houten dieren van Ferm Living en Holztiger. Mooie houten auto’s, autobaan en treinen en spellen van Kid’s Concept. Houten make-up set, gereedschapskist, dokterset, walvis en zeeleeuw op wielen, blokkenset, puzzel en stapeltorens in de vorm van een peer of sinasappel van Konges Slojd en nog veel meer!

 

Het mooiste houten speelgoed online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk hebben wij het houten speelgoed ook in voorraad in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Kom gezellig langs om alles in het echt te bekijken?