Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Speelgoed waarbij kwaliteit, veiligheid en verantwoordelijkheid voor het milieu centraal staat

Het mooiste speelgoed van Kid’s Concept bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Het Zweedse merk Kid’s Concept is in 2007 opgericht door 3 vriendinnen.

Bij het ontwerpen en maken van het speelgoed staan kwaliteit, veiligheid en verantwoordelijkheid voor het milieu centraal bij Kid’s Concept. Zij  stellen strenge eisen aan het speelgoed en de veiligheid voor kinderen staat voorop.

Het speelgoed van Kid's Concept is ontworpen met  een goed oog voor design, het gebruik van mooie en duurzame materialen. Het houten speelgoed van Kid’s Concept is uitgevoerd in prachtige tinten wit, grijs, mint zwart en pastels. Kid’s Concept weet precies waar jij als ouder óók blij van wordt! Meestal is rondslingerend speelgoed niet iets waar je echt blij van wordt, maar het houten speelgoed van Kids Concept laat je met plezier midden in je woonkamer liggen.

Kid’s Concept staat voor duurzame materialen en heeft oog voor detail

Het speelgoed van Kid's Concept is ontworpen met oog voor design, het gebruik van mooie en duurzame materialen. Het houten speelgoed van Kid’s Concept is uitgevoerd in prachtige tinten wit, grijs, mint, zwart en pastels.  Kid’s Concept weet precies waar jij als ouder óók blij van wordt!

Duurzaam houten speelgoed online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Kid’s Concept op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in  het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.