Prijs
Min: €0
Max: €15
Merken
Slapen
€14,95

De mooiste hoeslakens en dekens voor wieg, ledikant, junior en een eenpersoons bed

KiCo Label bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

KiCo label brengt het goede uit de natuur terug in stijlvolle, natuurlijke en comfortabele kleding en accessoires voor baby's, kinderen en mama's.

Hoeslakens voor wieg, ledikant, junior en een persoons bed

Als eerste zijn nu de prachtige hoeslakens verkrijgbaar in 3 mooie basic kleuren. 

De hoeslakens van KiCo Label zijn gemaakt van 100% fairtrade katoen. De hoeslakens zijn voorgewassen waardoor zij extra zacht aanvoelen. Heerlijk warm in de winter en koel in de zomer.

Het katoen van de hoeslakens van KiCo label is GOTS gecertificeerd en wasbaar tot max 40 graden.  Er zijn geen schadelijke stoffen gebruikt. Hierdoor zijn de hoeslakens anti allergeen. Dus veilig voor de huid en het milieu. De hoeslakens zijn duurzaam gekleurd voor een beter milieu

Een hoeslaken van KiCo Label is ademend, ventilerend, comfortabel en zacht. Ze hoeven niet gestreken te worden. Na het wassen ontstaan er een mooi en zacht motief.

De mousseline katoen die gebruikt wordt voor de hoeslakens is dikker dan normaal en is  van zeer goede kwaliteit. Hierdoor hebben de hoeslakens een langere levensduur dan andere hoeslakens. Ze behouden hun kleur en kwaliteit.

De hoeslakens zijn voorzien van elastiek aan de onderkant waardoor ze perfect om het kindermatras blijven zitten.

Wollen dekens van KiCo

KiCo Label heeft nu ook prachtige wollen wieg- en ledikantdekens in de collectie. In een Boucle en Boucle Circle uiitvoering. De dekens zijn heerlijke zachte en gemaakt van 100% wol. De dekens hebben een dubbele laag dus lekker warm voor je kleintje. Wol ademt en is warmte regulerend, waardoor je baby perfect op lichaamstemperatuur blijft.

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids kun je de collectie van KiCo Label ook online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de hoeslakens van KiCo Label in voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.