Prijs
Min: €0
Max: €40
Merken
Spelen

De leukste muisjes en konijnen van Maileg!

Maileg al sinds 2009 bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Het Deense design merk Maileg is opgericht in 1999 door Dorthe en Erik Mailil. Met een achtergrond als illustrator neemt Dorthe sindsdien alle ontwerpen voor haar rekening. De collectie heeft een unieke & authentieke look. Dorthe heeft een uniek gevoel voor traditie en authenticiteit en dat zie je terug in haar ontwerpen.

De Maileg Rabbit en Mouse Family is inmiddels wereldberoemd en heeft al een aantal belangrijke Deense ontwerpprijzen gewonnen, onder andere voor beste nieuwe product.

Muisjes in luciferdoosjes

De maileg muisjes in een luciferdoosje zijn zo leuk! De luciferdoosjes kun je gebruiken als bedje. Ieder muisje in een luciferdoosje wordt geleverd met een dekentje en kussentjes. Als dit geen geweldig bedje is!

Maileg is een van onze favoriete merken vandaar dat wij Maileg al zo veel jaren in de collectie hebben!

Maileg verstaat de kunst van het steeds weer vernieuwen van de ontwerpen. Zij passen de ontwerpen bv qua kleur steeds aan, aan de kleuren die op dat moment favoriet zijn.

Maileg Camping Life

Ook is Maileg geweldig in het bedenken van thema’s, bv zoals nu weer de serie kamperen. Er is een tent, 2 hiker muisjes, compleet met slaapzak, een rubberboot met houten peddel en zwemvest. Echt allemaal te leuk!

Royal Family van Maileg

Wat denk je van de Koninklijke familie met prachtige kleding. Een Koning en Koningin, prins en prinses en zelf een kartonnen kasteel met de Prinses op de Erwt. Met heel veel matrasjes in de mooiste stofjes en een gehaakt groen erwtje dat tussen de matrasjes is verborgen. Hoe leuk!!

Maileg on the Beach

De nieuwe Beach serie is ook weer zo gaaf! Compleet met kartonnen strandhuisjes en strandstoelen. De ene muis draagt zwemvliezen of bv een zonnehoed en de ander heeft een zwemband. te leuk!!

Meubeltjes van Maileg voor een poppenhuis

Dan hebben wij nog de geweldige meubeltjes die je ook voor een poppenhuis kunt gebruiken. Ledikantjes, kinderwagens, houten bankjes, een badset, een box en wipstoeltjes waar je maileg babys heerlijk in kunnen slapen, spelen en zitten.

De leukste knuffels van Maileg

Weet je dat de knuffels van Maileg ook echt geweldig zijn. Wij hebben hele zachte konijnen, konijntjes in blikjes en de te leuke First Bunnies. De First Bunnies zitten in een prachtig kartonnen doosje en zijn te lief. Echt geweldige kraamcadeau!

Ook de collectie neushoorns en nijlpaarden van Maileg is uniek. Het zijn echt fantastisch stoere knuffels in de leukste kleuren en verschillende maten.

Maileg online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles van Maileg op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 en in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd!