Een mooi wandkleed of wandhanger zijn échte eyecatchers voor de kinderkamer.

De mooiste wanddecoratie bij  Jut & Juul Lifestyle for Kids

Wij hebben prachtige wanddecorratie van diverse bijzonder mooie merken.

Wandkleden van OYOY Mini

De wandkleden van OYOY Mini zijn echt geweldig! Een tijger, leeuw, een luipaard, rups en een regenboog. Deze decoratieve wandkleden zijn heel geschikt om alleen of met andere wandkleden in de serie op te hangen. De handgemaakte wandkleden zijn gemaakt van 80% wol en 20% katoen. Je kunt het wandkleed meteen ophangen aan de houten stok met hanglus. De houten stok en touw om op te hangen zijn inbegrepen.

Leren wanddecoratie van Atelier Ovive

Wat denk je van de handgemaakte leren wandhanger Tijger van Atelier Ovive? Gemaakt van hoge kwaliteit duurzaam leer. Omdat alle wandhangers met de hand worden gemaakt kunnen ze iets afwijken van de foto. Ieder item is dus uniek!

Om verspilling tegen te gaan maakt Atelier Ovive alle items met de hand van reststukken leer om zo een steentje bij te dragen aan het milieu. Dit betekent dat alle items een beperkte oplage hebben en dus uniek en duurzaam zijn.

De prachtige stukken leer  zijn restanten afkomstig uit de schoenen, tassen en meubel industrie. Atelier Ovive maakt gebruik van verschillende soorten prachtig leer. Ook de voering en het koord zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid.

Prachtige handgemaakte wandhangers van Bezisa

Bezisa maakt de mooiste wandhangers en mobielen! Staan prachtig aan bijvoorbeeld een hemeltje bij je wieg of ledikant of aan de muur van je babykamer/ kinderkamer. In diverse kleurstellingen dus er zit er altijd wel 1 bij die perfect bij je kamer past.

De houten ringen(tjes) en kralen zijn gemaakt van berkenhout en zijn afkomstig uit duurzaam geplante bossen in Europa. Het vilt is van puur scheerwol wat gekleurd is met natuurlijke materialen.

Alles uit het atelier van Bezisa wordt met heel veel liefde met de hand gemaakt!