Prijs
Min: €0
Max: €25
Merken
Kenko Skincare
€22,00
Kenko Skincare
€18,00
€13,50

Wij waren al een tijdje op zoek naar een merk met verzorgingsproducten voor de a.s. of jonge mama. Dat hebben wij gevonden in het merk Kenko Scincare. Kenko Scincare heeft een hele verzorgingslijn voor de mama (to-be) & baby

Kenko Scincare bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Kenko Scincare is een Nederlandse label met een fijne, hoogwaardige, natuurlijk verzorgingslijn voor moeder & baby. De producten van Kenko Scincare worden met heel veel liefde voor mens, dier en natuur gemaakt, zonder schadelijk toevoegingen. Alle producten uit de Kenko Scincare verzorgingslijn voor Mama & Baby worden met veel liefde gemaakt in Nederland. Natuurlijke verzorgingsproducten voor jou en je baby. Weer helemaal Jut & Juul proof dus en daar worden wij weer zo blij van!

Kenkô is afgeleid van het Japanse woord gezondheid. De Japanse cultuur, haar levenswijze en de benadering van de natuur is voor Eveline (oprichters van Kenko) een bron van inspiratie. Tijdens haar zwangerschap en de geboorte van haar zoon besefte zij dat het leven vooral draait om de nalatenschap voor de volgende generatie en dat ons verblijf niet tijdelijk is. Het idee voor een verzorgingslijn is ontstaan tijdens haar zwangerschap. Deze periode heeft haar mindset ten aanzien van duurzame en eerlijke producten nog meer aangewakkerd.

Eveline voelde een enorme drive om een verzorgingsmerk te ontwikkelen welke de waardevolle momenten rondom de geboorte van je kind koestert. Hoe mooi zou het zijn om een eigen verzorgingslijn te ontwikkelen voor moeder en baby waarin dezelfde geurtonen gebruikt worden die de relatie tussen moeder en kind versterkt?. Vanuit deze gedachte een merk ontwikkelen met de Kenkô criteria als leidraad was het plan. Met heel veel liefde heeft Eveline de afgelopen twee jaar aan deze verzorgingslijn gewerkt.

De intuïtieve herkenning tussen moeder en kind heeft Kenko Scincare vertaald naar een verzorgingslijn waarbij de formulering en geurtonen nauw met elkaar verbonden zijn om zo de bijzondere, intieme band tussen moeder en baby nog meer te versterken. Hiermee worden de eerste bouwstenen gelegd voor een Kenkô levensstijl, eentje waarbij duurzame keuzes vanzelfsprekend worden.

De verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de doosjes zijn gemaakt van landbouwafval. Bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden bewerkt tot grondstof voor papier en karton.

Een gedeelte van de opbrengst gaat naar stichting MommaLuv die aanstaande moeders in Europa verbindt met aanstaande moeders in een ontwikkelingsland. Hiermee draag je bij aan een goede eerste start voor een nieuwe moeder en pasgeboren baby in een ontwikkelingsland.

De twee bijzondere Kenkô Scincare geuren worden handgemaakt in Nederland

Verzorgingsproducten van Kenko Scincare online kopen?

Jut en Juul heeft alle producten van Kenko Scincare op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! 

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd!