Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Heb je genoeg van al het rondslingerende speelgoed in de kinderkamer of huiskamer? Daar heeft Jut & Juul Lifestyle for Kids wel een mooie oplossing voor!

Leuke opbergmanden  bij Jut & Juul Lifestyle for Kids!

Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft leuke opbergmanden van oa Ferm Living en Oyoy Mini en waar je snel en efficiënt orde in de chaos kan scheppen en dat is handig!

Van Ferm Living hebben wij prachtige rotan manden in 2 maten. In de vorm van een appel of peer. Van Oyoy Mini hebben wij een grote rotan opbergmand in de vorm van een paddenstoel. Je kunt er heel veel speelgoed in kwijt en ze zijn echt allemaal even mooi!

Met deze hippe opbergmanden heb je dan ook snel al het rondslingerende speelgoed opgeruimd. Bovendien staan ook nog eens geweldig op de kinderkamer, maar zijn ook een aanwinst voor de huiskamer!

Opbergmand vandaag online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle opbergmanden in voorraad (mits anders vermeld) in de winkel en webshop. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur zo’n gave dierenkop, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend, dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.