Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
Kleding
€97,00
€64,95
€68,00
€104,95
€73,95
€20,00

Fijne kleding voor baby en peuter van wol fleece

Engel Natur bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Engel Natur uit liefde voor onze huid en het milieu

Het familiebedrijf Engel Natur maakt al 85 jaar ondergoed en kleding. Door onbehandeld katoen in 1982 te gebruiken, begon het bedrijf zich op een voorbeeldige en consistente manier te concentreren op natuurlijk textiel. De collectie van Engel Natur bestaat onder meer uit kleding voor baby's en kinderen.

Babykleding gemaakt van biologische katoen

Engel GmbH gebruikt voor haar kleding biologisch katoen. Naast een zachte behandeling van de natuur, is een eerlijke samenwerking met de teler gegarandeerd. De teelt wordt volgens de IVN-richtlijnen gecontroleerd. De kleding van Engel Natur is dus niet alleen milieuvriendelijk voor grond, water en lucht, maar ook sociaal aanvaardbaar voor de arbeiders op de katoenvelden.

Babykleding gemaakt van merino wol - super zacht!

Naast biologisch katoen gebruikt Engel Natur de beste biologische merino wol en natuurlijke biologische merino wol met zijde. Alle kleurstoffen die worden gebruikt zijn vrij van zware metalen en zijn altijd vrij geweest van schadelijke AZO-kleurstoffen. Voor het kleuren van de wollen stoffen gebruikt Engel Natur  alleen reactieve kleurstof, die bijzonder goed samenwerkt met vezels en opvalt door zijn uitstekende echtheid. Engel Natur onthoudt zich van elke vorm van chemische afwerking.

De kleding van Engel Natur wordt duurzaam geproduceerd

In principe moeten alle gebruikte middelen biologisch afbreekbaar zijn en mogen ze bodem, lucht en water niet vervuilen. Alle gebruikte materialen zijn nikkelvrij en de  knopen zijn gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. Om het  hoge kwaliteitsniveau te garanderen, moet aan bepaalde eisen worden voldaan, zoals: lichtechtheid, weerstand tegen speeksel, transpiratiebestendigheid, wassen en krimpen.

Bij Engel Natur worden deze eigenschappen, samen met de maximale residulimieten voor stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu, regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke gecertificeerde milieu-laboratoria en instituten.

Engel Natur online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de kleding van Engel Natur op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.