Prijs
Min: €0
Max: €35
Merken
€33,00
Kenko Skincare
€22,00
Kenko Skincare
€18,00
€13,50

Fijne, hoogwaardige, natuurlijk verzorgingsproducten

KENKÔ Skincare voor mama & baby bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Kenkô Skincare is een nieuw Nederlandse merk met een fijne, hoogwaardige, natuurlijk verzorgingsproducten voor moeder & baby. De verzorgingslijn bestaat uit badolie, body oil en cream wash.

De producten van Kenko worden met heel veel liefde voor mens, dier en natuur gemaakt, zonder schadelijk toevoegingen. De twee bijzondere Kenkô geuren worden handgemaakt in Nederland. Weer helemaal Jut & Juul proof dus en daar worden wij weer zo blij van!

Kenkô is afgeleid van het Japanse woord gezondheid. De Japanse cultuur, haar levenswijze en de benadering van de natuur is voor Eveline (oprichters van Kenko) een bron van inspiratie. Tijdens haar zwangerschap en de geboorte van haar zoon besefte zij dat het leven vooral draait om de nalatenschap voor de volgende generatie en dat ons verblijf niet tijdelijk is. Het idee voor een verzorgingslijn is ontstaan tijdens haar zwangerschap. Deze periode heeft haar mindset ten aanzien van duurzame en eerlijke producten nog meer aangewakkerd.

Eveline  voelde een enorme drive om een verzorgingslijn te ontwikkelen welke de waardevolle momenten rondom de geboorte van je kind koestert. Hoe mooi zou het zijn om een eigen verzorgingslijn te ontwikkelen voor moeder en baby waarin dezelfde geurtonen gebruikt worden die de relatie tussen moeder en kind versterkt? Vanuit deze gedachte een merk ontwikkelen met de Kenkô criteria als leidraad was het plan. Met heel veel liefde heeft Eveline de afgelopen twee jaar aan deze verzorgingslijn gewerkt.

De intuïtieve herkenning tussen moeder en kind heeft Kenkô Skincare vertaald naar een verzorgingslijn waarbij de formulering en geurtonen nauw met elkaar verbonden zijn om zo de bijzondere, intieme band tussen moeder en baby nog meer te versterken. Hiermee worden de eerste bouwstenen gelegd voor een Kenkô levensstijl, eentje waarbij duurzame keuzes vanzelfsprekend worden.

Zelfs de verpakking van Kenko is duurzaam

Alle producten uit de Kenkô Skincare verzorgingslijn worden met veel liefde gemaakt in Nederland.

De verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de doosjes zijn gemaakt van landbouwafval. Bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden bewerkt tot grondstof voor papier en karton.

Stichting MommaLuv

Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de Stichting MommaLuv die aanstaande moeders in Europa verbindt met aanstaande moeders in een ontwikkelingsland. Hiermee draag je bij aan een goede eerste start voor een nieuwe moeder en pasgeboren baby in een ontwikkelingsland.

Kenkô  Skincare online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de verzorgingsproducten van Kenko op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 en in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.