Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
€119,95
€39,95
€76,95

Ontdek de Magie van Cleverclixx Magnetische Bouwstenen: Bouw Plezier en Creativiteit!

Stap binnen in de betoverende wereld van Cleverclixx, waar plezier en creativiteit samenkomen in de vorm van magnetische bouwstenen. Met deze unieke bouwstenen wordt spelen niet alleen een bezigheid, maar een ware ontdekkingsreis vol verbeelding en verwondering.

Cleverclixx Magnetische Bouwstenen: Waarom zijn ze zo speciaal? Deze bouwstenen hebben niet alleen een onweerstaanbare aantrekkingskracht door hun magnetische eigenschappen, maar ze stimuleren ook de verbeeldingskracht van jong en oud. Of je nu een jonge bouwer bent die zijn eerste meesterwerk creëert of een ervaren architect die grenzen wil verleggen, Cleverclixx biedt eindeloze mogelijkheden. Er kan vanaf 3 jaar mee worden gespeeld. 

Waarom Cleverclixx?

  1. Educatief Plezier: Cleverclixx biedt niet alleen vermaak, maar ook educatie. Door te bouwen met deze magnetische bouwstenen ontwikkelen kinderen essentiële vaardigheden zoals probleemoplossing, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek.

  2. Duurzame Kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardig materiaal zorgen Cleverclixx bouwstenen voor langdurig speelplezier. Ze zijn bestand tegen de tand des tijds en inspireren generaties om samen te komen en te bouwen. De magnetische tegels van Cleverclixx zijn gemaakt van ABS plastic. Dit is een veilig soort plastic dat ook gebruikt kan worden in aanraking met eten. Met andere woorden, het is voedselveilig plastic. Door dit materiaal te gebruiken in alle tegels is het enorm duurzaam speelgoed. De magnetische tegels gaan jarenlang mee en gaan dus niet zo snel stuk.

  3. Oneindige Mogelijkheden: Van eenvoudige constructies tot complexe bouwwerken, Cleverclixx laat je verbeelding de vrije loop. Creëer, deel en bewonder elkaars meesterwerken met deze unieke bouwstenen.

Wil jij de magie van Cleverclixx zelf ervaren? Bestel dan Cleverclixx bij Jut & Juul Lifestyle for Kids. Ontdek het plezier van magnetisch bouwen en laat je creativiteit de vrije loop. Creëer herinneringen die een leven lang meegaan met Cleverclixx magnetische bouwstenen.