Prijs
Min: €0
Max: €50
Merken
Slapen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft hele mooie slaapzakken van Snoozebaby, Noppies Baby Comfort en Mies & Co Babylifestyle in het assortiment. 

De fijnste slaapzakken van biologische katoen

Slaapzakjes hebben wij in verschillende uitvoeringen, voor de newborn en de grotere kindjes,
4-seizoenen slaapzak of bv. een slaapzak van hydrofiel katoen speciaal voor de warme dagen. Ook de geknoopte slaapzakjes van Susukoshi en Baby's Only zijn heel fijn voor jouw kleintje.

Knotted Gown

Een knoop slaapzakje oftewel Knotted Gown van Susukoshi of Baby’s Only is heerlijk om je newborn in te laten slapen, maar het is ook een perfect pakje om overdag te dragen als je kindje nog zo klein is.

Met dit pakje hoef je je baby niet helemaal uit te kleden als je gaat verschonen. Gewoon de knoop onderaan het pakje even losmaken en dan kun je je baby heel makkelijk verschonen. Extra handig zijn de omgeslagen mouwtjes die voorkomen dat het kindje zichzelf onnodig krabt. Met veiligheid en comfort vooropgesteld bij het ontwerp houdt dit knooppakje je kindje veilig en comfortabel. Een musthave voor je babyuitzet. Te gebruiken van 0-3 maanden

Slaapzak online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids?

Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad in de winkel aan de Nieuwe Rijn 58 Leiden of in onze webwinkel (tenzij anders vermeld).

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd!