Prijs
Min: €0
Max: €150
Merken
Kleding
€44,95
€44,95
€73,95
€68,00
€64,95
€97,00
€104,95

Jassen & Overalls voor jouw baby, dreumes en kleuter

Jassen & Overalls van hoogwaardige kwaliteit bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Op zoek naar een fijne jas of overall voor jouw baby? Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft voor baby's vanaf maat 50 een heerlijke collectie met jasjes van hoogwaardige kwaliteit. Het grootste gedeelte van onze collectie bestaat uit de wollen jasjes en overalls van het Duitse merk Engel Natur. Wij zweren bij de items van dit familiebedrijf!

Bodywarmer van Alwero van 100% wol

Heerlijke bodywarmer / Gilet van Alwero die je overal makkelijk overheen kunt dragen. Lekker warm, maar wol ademt en is warmte regulerend,  waardoor je kindje niet gaat transpireren en altijd op de juiste lichaamstemperatuur wordt gehouden. Dit is toch te schattig, zo'n lekker wolletje die je over de kleding draagt.

Babyjasjes en pakken van wol

Engel Natur gebruikt voor haar kleding biologische wol (wolfleece). Naast een zachte behandeling van de natuur, is een eerlijke samenwerking met de teler gegarandeerd. De teelt wordt volgens de IVN-richtlijnen gecontroleerd. De kleding van Engel Natur is dus niet alleen milieuvriendelijk voor grond, water en lucht, maar ook sociaal aanvaardbaar voor de arbeiders op de katoenvelden.

Engel Natur maakt gebruik van de beste biologische merinowol en natuurlijke biologische merinowol met zijde. Alle kleurstoffen die worden gebruikt zijn vrij van zware metalen en zijn altijd vrij geweest van schadelijke AZO-kleurstoffen. Voor het kleuren van de wollen stoffen gebruikt Engel Natur alleen reactieve kleurstof, die bijzonder goed samenwerkt met vezels en opvalt door zijn uitstekende echtheid. Engel Natur onthoudt zich van elke vorm van chemische afwerking.

Jasje of babypak online bestellen?

Wil je vandaag nog jouw babykleertjes bestellen? Dat is zeker mogelijk! Bestel je op maandag t/m vrijdag vóór 13.00, dan sturen wij jouw bestelling dezelfde dag nog op. Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.