Prijs
Min: €0
Max: €20
Merken
Spelen
€15,50
€15,50
KiaOra Dolldesign
€5,50

Toffe poppen, poppenbedjes en een poppenwagen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles voor de kleine poppenmoeder en vader

Op zoek een echte pop met of zonder haar, een stoffen pop, een knuffelpop, een poppen bed of poppenwagen? Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids slaag je altijd!

Les Parisienne van Moulin Roty

Deze prachtige stoffen poppen van Moulin Roty uit de serie Les Parisiennes zijn zo mooi! Les Parisiennes staan symbool voor de Parijse chic, haute couture en elegantie! Madame Cerise, Constance, Colette en Eglantine zijn dikke vriendinnen en volgen de mode in Parijs op de voet. Zij houden er van om door de Parijse straten te flaneren met hun prachtige haute couture kleding die echt heel mooi is gemaakt van de mooiste kwaliteit stoffen!

Paola Reina

De inmiddels alom bekende Gordi poppen van Paola Reina zijn geweldig. De Paola Reina poppen komen uit Spanje en worden volledig met de hand gemaakt. 

De Gordi babypoppen van Paola Reina zijn met liefde gemaakt van de beste kwaliteit materialen uit Europa. De kwaliteit van de Paola Reina Gordi poppen is dan ook zeer goed te noemen. Er is nagedacht over elk detail, zoals de sprankelende ogen, fijne vingertjes en de prachtige wimpers.

De vinyl poppen van Paola Reina voelen zacht aan. En wat ook bijzonder is, is de geur. Elke pop heeft de welbekende vanille geur, wat een rustgevend gevoel geeft voor je kleintje.

Paola Reina maakt babypoppen die zich kunnen identificeren met elk kind, ongeacht het geslacht, ras of de cultuur. Het doel van dit Spaanse bedrijf is dan ook om de grenzen tussen de etnische groeperingen te doorbreken en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Op deze manier proberen wij ook ons steentje bij te dragen aan de onafhankelijke en onbevooroordeelde ontwikkeling van kinderen.

Poppenkleertjes voor de Paola Reina pop

Het is ook leuk om de lievelingspop van je kindje aan te kleden. Wij hebben de toffe kleding van Minikane en van KiaOra Dolldesign voor de Gordi pop. Pakjes, jurkjes, rompers, haarbandjes en nog veel meer!

Wil je kindje graag met zijn / haar poppenkind aan de wandel?

Dan heeft Jut & Juul Lifestyle for Kids een mooie houten buggy van Kids Concept, waarmee je kindje vol trots met haar / zijn pop kan wandelen, binnen of lekker buiten in de tuin! De buggy is gemaakt van hout en voorzien van een rubberen rand rond de houten wielen, die voorkomt dat de wagen krassen maakt op de vloer. 

Geweldige poppen bedjes van ferm Living en Oyoy Mini

Hoe leuk is het als aan het einde van een speeldag de lievelingspop ook gaat slapen in een prachtig houten poppenbedje. 

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft poppenbedjes van Ferm Living en Oyoy Mini in de collectie. Het prachtig rotan poppen bed uit de Rainbow serie van het merk OYOY Mini heeft een retro-look en brengt de mooiste jeugdherinneringen terug. Het hoofd- en voeteneinde zijn voorzien van een mooi regenboog patroon.  Het houten poppen bed van Oyoy Mini in het donkergrijs is ook te leuk!. Dit retro bed van OYOY is heel erg stevig en ziet er geweldig uit. Het hoofd- en voeteneinde heeft kleine ronde gaten. Met dit ledikantje kunnen kinderen uren spelen. Staat ook geweldig op de kinderkamer.

Hoe schattig is het rotan poppenbedje Kuku van Ferm living! Een eyecatcher die toch echt niet mag ontbreken in de kinderkamer. Het Kuku Doll Bed is gemaakt van bamboe en rotan en is een lief en stijlvol bed voor poppen en knuffels.

Natuurlijk hebben wij ook toffe dekbedjes voor deze poppenbedjes, Bv van Cam Cam Copenhagen en Sebra. Zo kan de lievelingspop van je kindje helemaal in stijl gaan slapen

Zowel de poppenwagen als de poppenbedjes zijn prachtig ontworpen en als ze even niet worden gebruikt zijn ze echt een eyecatcher in de huiskamer of  kinderkamer!

Een tof kado voor de eerste verjaardag van je kindje!

Prachtige pop, poppen bed of poppenwagen online aanschaffen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.