Mooie kinderpoppen, poppenbedjes en andere poppenaccessoires ontdek je bij Jut & Juul Lifestyle for Kids.

Alles voor de kleine poppenmoeder en vader

Op zoek een echte pop met of zonder haar, een stoffen pop, een knuffelpop, een poppen bed of poppenwagen? Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids ontdek je een grote collectie.

Les Parisiennes van Moulin Roty

Deze prachtige stoffen poppen van Moulin Roty uit de serie Les Parisiennes zijn prachtig. Les Parisiennes staan symbool voor de Parijse chic, haute couture en elegantie! Madame Cerise, Constance, Colette en Eglantine zijn dikke vriendinnen en volgen de mode in Parijs op de voet. Zij houden er van om door de Parijse straten te flaneren met hun prachtige haute couture kleding die echt heel mooi is gemaakt van de mooiste kwaliteit stoffen!

Paola Reina

De inmiddels alom bekende Gordi poppen van Paola Reina zijn geweldig. De Paola Reina poppen komen uit Spanje en worden volledig met de hand gemaakt. 

De Gordi babypoppen van Paola Reina zijn met liefde gemaakt van de beste kwaliteit materialen uit Europa. De kwaliteit van de Paola Reina Gordi poppen is dan ook zeer goed te noemen. Er is nagedacht over elk detail, zoals de sprankelende ogen, fijne vingertjes en de prachtige wimpers.

De vinyl poppen van Paola Reina voelen zacht aan. En wat ook bijzonder is, is de geur. Elke pop heeft de welbekende vanille geur, wat een rustgevend gevoel geeft voor je kleintje.

Paola Reina maakt babypoppen die zich kunnen identificeren met elk kind, ongeacht het geslacht, etniciteit of cultuur. Het doel van dit Spaanse bedrijf is dan ook om de grenzen tussen de etnische groeperingen te doorbreken en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Op deze manier proberen wij ook ons steentje bij te dragen aan de onafhankelijke en onbevooroordeelde ontwikkeling van kinderen.

Poppenkleertjes voor de Paola Reina pop

Het is ook leuk om de lievelingspop van je kindje aan te kleden. Wij hebben de toffe kleding van Minikane en van KiaOra Dolldesign voor de Gordi pop. Pakjes, jurkjes, rompers, haarbandjes en nog veel meer!

Natuurlijk hebben wij ook toffe dekbedjes voor deze poppenbedjes, Bv van Cam Cam Copenhagen en Sebra. Zo kan de lievelingspop van je kindje helemaal in stijl gaan slapen

Kortom, deze poppen met accessoires zijn een heel gaaf cadeau voor de eerste of tweede verjaardag van je kindje. 

Prachtige pop & poppen accessoires online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.