3 x Babykamer inspiratie. Van sprookjesachtig tot klassiek + meer!

Wanneer je in verwachting bent is het inrichten van de babykamer vaak een heerlijke vorm van bezigheidstherapie. Heerlijk om mee bezig te zijn en er zijn tal van thema's waar je voor kunt gaan. Zie je door de bomen het bos niet meer? Hopelijk kunnen we je in deze blog inspireren

1. Een sprookje van een babykamer

Kies je voor een romantische, bijna sprookjesachtige babykamer? Laat je dan inspireren door de prints van Garbo & Friends. De Fauna print doet je in een klap wanen alsof je in een sprookjesbos wandelt. De prachtige illustraties van diverse bosdieren in combinatie met de zachtroze besjes en dat alles op een diepe petrolkleur zorgt ervoor dat de print ook zeer geschikt is om zowel voor jongens als meisjes te gebruiken. 

Een gemakkelijke manier om een rustige kamer toch die sprookjes 'vibe' te geven is met een dierenkop van Love Me Decoration. Deze kunstwerken (want dat zijn het) worden met de hand gemaakt in Polen en zijn een echte eyecatcher in de baby- of kinderkamer. Heb je de nieuwste collectie al gezien met de konijnenkoppen geïnspireerd door Alice in Wonderland? Waanzinnig zijn ze! 

2. Een klassieke babykamer

De items van Koeka bieden de perfecte basis wanneer je graag voor een klassieke babykamer gaat. Tijdeloze items, rustige kleuren en eindeloos met elkaar te combineren. Koeka items staan garant voor jarenlang plezier en kunnen gerust voor meerdere kindjes gebruikt worden. 

Combineer bijvoorbeeld het klassieke ruffle lakentje met een ledikantdeken uit de nieuwe collectie Napa. Een heel fijn dekentje voor de aankomende zomerbaby's. Maak het bedje extra knus met een bedbumper uit dezelfde mooie Koeka Napa collectie. 

3. Animal parade! Dieren in de babykamer

Dit thema worden wij zeker nooit zat. Kinderen zijn gek op dieren en ze zijn dus bij uitstek geschikt om als inspiratie te gebruiken voor de baby- of kinderkamer. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Kies bijvoorbeeld voor een dierenbehang en houd de rest rustig. Of kies voor een rustige basis en vul aan met accessoires zoals het geweldige Lion kussen van Ferm Living.

Of wat dacht je van een super gave stoere dierenkop aan de muur? De dierenkoppen van Wild & Soft vrolijken in een mum van tijd de babykamer op. Zoals de Olifant dierenkop op de foto van Wild & Soft. 

Spullen voor de babykamer online kopen

Ben je op zoek naar alle essentials voor de babykamer? Bij ons op www.jutenjuul.nl vind je alles wat je nodig hebt. Van wieg- en ledikantdekens, hoeslakens en bovenlakens tot verlichting, vrolijke posters, hemeltjes en nog veel meer decoratie

Mocht je hulp nodig hebben bij het stylen van jouw babykamer of vragen hebben over de items besproken in deze blog? Laat het ons dan weten via DM op Instagram of mail. Je kunt de winkel natuurlijk ook telefonisch bereiken of gezellig bij ons langskomen in Leiden. Je bent van harte welkom!

 

Laat een reactie achter