Prijs
Min: €0
Max: €40
Merken
€17,50
€17,50
€39,95

Prachtig merk uit Denemarken!

That's Mine bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

In januari 2013 werd Mette Neerup Mariager voor het eerst in haar leven moeder. Ze kreeg een prachtige dochter. Mette wilde dat de kinderkamer net zo uniek zou worden als haar dochter. Ze zocht naar leuke dingen met mooie details om de kamer mee te versieren. Mette vond niet wat ze zocht, dus besloot ze het zelf te maken. Het eerste dat ze maakte was een wandhaak in de vorm van een konijn. Mette  was er zo blij mee dat ze er een foto van deelde op Instagram profiel. Diezelfde avond werd ze overstelpt met bestellingen van de konijnenhaak. De  overweldigende vraag gaf haar de moed om meer ideeën te realiseren. Mette's dochter was de inspiratie achter de eerste producten, maar ze bracht Mette ook op het idee voor de naam van het bedrijf.  Haar dochter had een periode, waarin ze tegen alles zei  'dit is van mij'. That’s Mine moest dus wel de naam van het bedrijf worden.

That’s Mine werd in 2015 opgericht. Hoewel het merk enorm is gegroeid sinds de kleine konijnenhaak en het nu een veel grotere en mooie collectie van kwaliteitsproducten voor kinderen en kinderkamers biedt, is het idee erachter nog steeds hetzelfde.

That’s Mine staat voor kwaliteit. Alle producten worden ontworpen in Denemarken en het doel is dat de selectie zowel kinderen als hun ouders aanspreekt. That’s Mine richt zich op duurzaamheid en multifunctionaliteit en dat vinden wij bij Jut & Juul een mooie combinatie natuurlijk!

Bij Jut &Juul Lifestyle for Kids kun je de collectie van That’s Mine ook online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van That’s Mine op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.