Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

RVS drinkflessen zijn mooi en duurzaam

RVS drinkflessen van Blafre bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Blafre is een Noors familiebedrijf, opgericht in het najaar van 2015 door Ingrid en Remi. Ingrid is de designer en Remi regelt alle andere zaken. Hun grootste inspiratie is hun dochtertje Nora. De producten van Blafre laten zich het beste omschrijven als kleurrijk en hip met een vleugje retro.

Hoogste kwaliteit RVS drinkflessen van Blafre

Alle kinderproducten van Blafre zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zo ethisch en natuurlijk mogelijk. Voor de drinkflessen is gekozen voor RVS en de lunchtrommels zijn gemaakt van veilig, recyclebaar plastic zonder chemische stoffen. De verpakking is gemaakt van karton en de producten worden zoveel mogelijk lokaal (in Noorwegen) geproduceerd.

Drinkflessen van Blafre online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de RVS drinkflessen van Blafre op voorraad in de winkel en webshop (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.