Prijs
Min: €0
Max: €45
Merken

Jut en Juul Lifestyle for Kids is er niet alleen voor baby’s en peuters, maar ook voor (aanstaande) mama’s.

Ook de mama's ( to be) worden niet vergeten bij Jut & Juul!

Wij willen de (a.s.) mama’s natuurlijk niet overslaan en hebben daarom een uitgebreide collectie met prachtige luiertassen / verzorgingstassen, verschoningsmatjes, pouches, wallets, luieretuis en Mom Bags waarin je alles voor je baby en jezelf kunt mee nemen wat je nodig hebt voor onderweg. Verder zijn deze tassen zo mooi dat je ze ook als ‘gewone’ tas kunt gebruiken. Handig voor als je geen luiertas / verzorgingstas meer nodig hebt!

Mooie merken voor de Mama (to-be)

Behalve de tassen voor mama hebben we ook diverse boeken voor de (a.s.) mama. Hierin krijg je tips voor tijdens je zwangerschap, maar bijvoorbeeld ook tips over je kraamtijd. Verder hebben wij natuurlijk nog leuke invulboeken zodat je alles over je kraamtijd kunt invullen of het eerste jaar van je baby! Leuk om te bewaren voor later!

Zoals je van ons gewend bent zijn onze luiertassen / verzorgingstassen gemaakt van hoogwaardige materialen. De verzorgingstassen zijn bovendien van gerenommeerde merken. Wij hebben de prachtige stoffen verzorgingstassen van Cam Cam Copenhagen en Konges Slojd in de collectie en natuurlijk de fantastische Mom Bag van Studio Noos en Nanami. Alle verzorgingstassen zijn super stylish en hiermee ga je echt in stijl op pad!

Vandaag jouw verzorgingstas, luiertas of Mom Bag online kopen?

Plaats je een bestelling vóór 13.00, dan kunnen wij deze dezelfde dag nog versturen, zodat je deze als het goed is de volgende dag al in huis hebt! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.