Afkoelingsperiode en Retourneren, het zgn Herroepingsrecht

Het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je bij het doen van aankopen via Internet recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. 

Let op!

  • Speciaal voor de klant bestelde artikelen kunnen door Jut & Juul niet retour worden genomen. 
  • Bibs en Friggs fopspenen kunnen ivm de hygiene niet retour worden genomen
  • Verzorgingsproducten van Kenko Skincare kunnen ivm de hygiene niet retour worden genomen
  • Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf ovv bestelnummer via email aan [email protected] gemeld te worden. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen.
  • Na uw retourmelding heeft u max. 14 dagen om het product terug te sturen. Artikelen die niet binnen 14 dagen na melding geretourneerd zijn, zullen niet worden geaccepteerd.
  • Het product dient goed, in de staat waarin u het hebt ontvangen, met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
  • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen.
  • Indien het totaalbedrag van de order na retour(en) onder de € 50,- komt zullen wij alsnog verzendkosten van 5,95 in rekening brengen. Dit wordt verrekend met het terug te storten bedrag.

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen en u een ontvangstbevestiging per e-mail zenden.

Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending storten wij uiterlijk binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door u verstrekte rekeningnummer.

Artikelen kunnen natuurlijk altijd in onze winkel in Leiden worden geruild of geretourneerd. Graag ook even aanmelden via [email protected] 

U kunt het artikel/de artikelen retourneren aan:

Jut en Juul
Lifestyle for Kids

Nieuwe Rijn 58
2312 JH Leiden