Prijs
Min: €0
Max: €35
Merken
Spelen
€28,95
€16,45
€23,50
€10,15
€14,50
€20,26
€28,95
€15,50
€22,40
€32,00
€22,00
€23,00
€26,00

Jellycat ontwerpt knuffels om altijd van te houden

De liefste, gekste en zachtste knuffels van Jellycat vind je bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jellycat uit Londen maakt hoge kwaliteit knuffels met een geheel eigen stijl. Geraffineerde, onweerstaanbare ontwerpen van zacht speelgoed aantrekkelijk voor jong en oud. Jellycat creaties zijn geweldig en om altijd van te houden …. voor een hele lange tijd. De Jellycat collectie is, met haar mooie ontwerpen om uit te kiezen, echt iets heel speciaals.

Jellycat heeft een enorme collectie knuffels. Allemaal te leuk en babies zijn echt gek op de Jellycat knuffels omdat ze zo zacht zijn! Bovendien zijn de knuffels van Jellycat zijn net even anders!

Wij hebben de geweldig lieve en zachte pluche bashful bunny in heel veel kleuren zoals bv. blush pink, cream, beige, truffle en silvergrey. Natuurlijk hebben wij ook de stoere Cordu Roy knuffels. Deze knuffels zijn gemaakt van zachte corduroy waardoor deze knuffels een heel stoer uiterlijk krijgen! Zelfs het lieve roze varken krijgt door de stof een beetje stoer uiterlijk. 

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft  heel veel verschillende knuffels van Jellycat in de collectie. Bv verschillende flamingo’s, het ballerina varken en nijlpaard met mooie satijnen balletschoenen en tule rokje, een stoere kreeft, crab en pijlstaartrog, de grote walrus, de kamelon en de gecko.

Verder hebben wij ook de nieuwe serie Amuseable en wat denk je van de nieuwe serie Vivacious, de te leuke fruit knuffels. Je kunt kiezen uit een banaan, aardbei en nog veel meer. allemaal super zacht en superlief! Of wat denk je van de serie Riverside Ramblers. Echt te leuk weer!

Er komen regelmatig nieuwe knuffels van Jellycat bij dus hou onze webshop in de gaten.

Ook zo’n gave knuffel van Jellycat online aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle knuffels van Jellycat op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.