Prijs
Min: €0
Max: €40
Merken
Kleding
€31,00
€39,00

Ben je op zoek naar mooie basics voor je baby dan is Gray Label het merk voor jou!

Gray Label bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Gray Label, opgericht door Emily Gray en gevestigd in Amsterdam, biedt duurzame, minimalistische designerkleding voor kleintjes tot 12 jaar. De collectie babykleding van Gray Label bestaat uit tijdloze en comfortabele basics die duurzaam zijn geproduceerd van 100% biologisch GOTS-gecertificeerd katoen.

De collectie van Gray Label bestaat uit prachtige rompers met en zonder kraagje, mooie leggings en broekjes, vestjes met en zonder capuchon, onesies met en zonder voetjes, bandanas of te wel kwijlslabs die heel erg goed bij de outfit van je kindje passen, te leuke mutsjes voor je newborn en nog veel meer. Natuurlijk allemaal van de geweldige, hoogwaardige kwaliteit die je van Jut & Juul Lifestyle for Kids en natuurlijk ook van Gray Label gewend bent!

Gray Label wordt duurzaam geproduceerd in Portugal

Zoals Emily zegt: "Onze kleding is vriendelijk voor de planeet, voor degenen die ze maken en voor degenen die ze dragen." Gray Label is ontworpen om lang mee te gaan.

De collecte van Gray Label is GOTS gecertificeerd. Dit betekent dat de hele productieketen aan de gestelde duurzaamheidseisen voldoet, van katoenteelt tot de eindverpakking van het product. Daar houden wij van Jut & Juul natuurlijk heel erg van, dus ook dit merk is weer helemaal Jut & Juul Proof

Al het moois van Gray Label online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles van Gray Label in voorraad (tenzij anders vermeld) waardoor wij supersnel kunnen leveren. Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.