Prijs
Min: €0
Max: €35
Merken
Kenko Skincare
€22,00
€33,00

Wij waren al een tijdje op zoek naar een merk met verzorgingsproducten voor de a.s. of jonge mama. Dat hebben wij gevonden in het merk Kenko. Kenko heeft hele fijne verzorgingsproducten voor de mama (to-be) & baby

Kenko Scincare voor Mama & Baby bij Jut & Juul Lifestyle for Kids 

Kenko, een bijzonder mooi label met baby- en mama verzorgingsproducten met een missie ………

Speciaal voor de Mama (to-be) hebben wij Cream Wash, Body Olie en Badolie. De pure en prachtige oliën, crèmes en balsems zijn het bewijs dat minder vaak juist meer betekent. 

Geïnspireerd door de kracht van Moeder natuur en haar meest bijzondere bronnen, bieden de producten van Kenko baby’s, kinderen en mama’s de liefdevolle verzorging waar ze recht op hebben.

Producten die verzachten, kalmeren en intens hydrateren. De pure en prachtige oliën, crèmes en balsems zijn het bewijs dat minder vaak juist meer betekent. Minder chemicaliën, minder schadelijke stoffen, minder dingen die wij en onze huid niet nodig hebben.

De intuïtieve herkenning tussen moeder en kind heeft Kenko vertaald naar een verzorgingslijn waarbij de formulering en geurtonen nauw met elkaar verbonden zijn om zo de bijzondere, intieme band tussen moeder en baby nog meer te versterken. Hiermee worden de eerste bouwstenen gelegd voor een Kenkô levensstijl, eentje waarbij duurzame keuzes vanzelfsprekend worden.

De fijne verzorgingsproducten van Kenko Scincare online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.