Prijs
Min: €0
Max: €75
Merken
Verzorging
Kleding

De mooiste strikmutsjes, cocoons, babyslofjes en dekentjes gemaakt van de fijnste en zachtste merino wol

Hvid bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Caroline Camerlynck is de drijvende kracht achter het prachtige Belgische merk Hvid Knitwear.

Hvid betekent wit in het Deens

Het prachtige merk Hvid maakt duurzaam kwaliteitstextiel, gemaakt in een kleine familiefabriek in België. De tijdloze designs van deze zachte breisels vragen om aangeraakt te worden.

De collectie van Hvid bevat de zachtste dekens, babyslofjes, speendoekjes, knuffeldoekjes, strikmutjes en babycocoon.

Ethisch geproduceerd in Belgie

Het doel van Hvid is om ethisch hoogwaardige goederen te creëren, puur en vriendelijk. Alle garens van wol en katoen zijn gemaakt in Europa. Net als jij en ik geeft Hvid om de kleine dingen in het leven en wil Hvid  alleen wat het beste is voor onze dierbaren en de natuur.

Alle ontwerpen worden in België vervaardigd door echte ambachtslieden. Een groot deel van de collectie wordt door Caroline zelf afgemaakt en ingepakt. Wie voor Hvid kiest, kiest voor een kwaliteitsproduct van natuurlijke materiaal gemaakt onder ethische werkomstandigheden.

Duurzaam en puur als wit, duurzaam en puur als "hvid". Alleen van de beste natuurlijke materialen en respectvolle samenwerkingen. Hvid brengt je terug naar de puurheid van het leven.

100% natuurlijke materialen

Alle producten van Hvid zijn vervaardigd van 100% natuurlijk materialen zoals wol of katoen. Dit betekent dat de draden niet worden gemengd met acrylvezels of synthetische vezels. De ontwerpen zijn tijdloos en zijn dus echt  gemaakt om lang mee te gaan.

Merinowol

Merino is een schapenras. Dit schaap produceert de fijnste wol van alle schapenrassen die voor de wolproduktie worden gehouden. Dankzij de vele huidplooien produceert één schaap tot wel vijf kilo wol per jaar. Het Merino schaap blinkt niet alleen uit in de hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit van die wol. Per vierkante centimeter groeien bij een merino schaap  tien keer zoveel haartjes dan bij een gemiddeld ander schaap. De wol heeft een zeer fijne ( onder 24 micron) structuur en is daarom zeer geschikt voor kleding omdat dit niet tot nauwelijks kriebelt.

100% geproduceerd in Belgie

De collectie van Hvid wordt geproduceerd  in een kleine familiefabriek in België waarmee Caroline nauw mee samenwerkt.

Hvid online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Hvid op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.