Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Op zoek naar de perfecte zonnebril voor je baby, peuter of junior?

Jut & Juul heeft de hippe, stylische kinderzonnebrillen van Izipizi van een bijzonder mooie kwaliteit in de collectie!

De kinderzonnebrillen van Izipizi zijn er in 4 maten: Baby 0-9 maanden, kids: 9-36 maanden, 3-5 jaar en 5-10 jaar. Wij hebben ze in heel veel verschillende toffe kleuren! Wat denk je bv van Chocolate, Apricot, Milk, Black, Olive Green en nog veel meer!

De ogen van je kindje en UV-straling

De ogen van kinderen zijn kwetsbaarder voor veel licht en UV-straling dan de ogen van volwassenen. Een goede zonnebril is daarom juist voor kinderen erg belangrijk. 

De ogen van je baby, peuter en kleuter kun je tegenwoordig goed beschermen tegen fel zonlicht en UV straling. De zonnebrillen van Izipizi bieden 100% UV bescherming (categorie 3) voor de ogen van het kindje en je kindje ziet er ook nog eens hip uit!

Met de zonnebrillen voor kinderen van Izipizi zijn de ogen goed beschermd tegen de zon en ziet je kindje er ook nog eens hip uit!

Izipizi kinderzonnebril online kopen 

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie kinderzonnebrillen van Izipizi op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.