Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Veilig douchen met je baby gaat nu heel makkelijk met de Baby Shower Glove!

Baby Shower Glove bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Het is heerlijk om samen met je baby te douchen. Het versterkt de band tussen ouder en kind en je baby raakt al op heel jonge leeftijd vertrouwd met water. Wat het alleen lastig maakt, is dat een baby onder de douche erg glibberig is. Maar daar hebben wij nu de Baby Shower Glove voor!

Hoe werkt de Baby Shower Glove?

Hoe werkt het? Zodra de Baby Shower Glove™ nat wordt, plakt de speciale badstof van de handschoen aan je arm en wordt je hele onderarm stroef. Zo heb je beter grip op je baby als je onder de douche staat.

Echt een tof kraamcadeau!

Washandjes van hydrofiel katoen en badstof

De washandje van Fresk en Nanami van hydrofiel katoen zijn geweldig. Het is een ideale washand voor je baby omdat het washandje heerlijk zacht en dun is zodat je ook makkelijk bij de plooitjes in de armpjes en beentjes van je baby kunt komen. Bovendien hebben de washandjes ook nog eens een tof printje!

De badstof washandjes van Liewood zijn gemaakt van 100% organisch katoen  en zijn meer voor de grotere kindjes. Verwen je kindje in bad of onder de douche met deze heerlijke zachte washand. Grotere kindjes vinden deze washand super fijn en hoe leuk is het om je eigen washand te hebben!

Baby Shower Glove online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft 4 kleuren van de Baby Shower Glove op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren!

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.