Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Ga je ook graag samen met je baby onder de douche?

De super handige Baby Shower Glove bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

De Baby Shower Glove van Invented4Kids is echt een handig product en een geweldig kraamkado. Hier worden heel veel jonge ouders super blij van want wat is nou leuker dan lekker samen met je baby te douchen!

Met een Baby Shower Glove™ heb je beter grip op je baby tijdens het douchen.

Het is heerlijk om samen met je baby te douchen. Alleen is een baby onder de douche behoorlijk glibberig. Om nu toch beter grip op je baby te hebben is de Baby Shower Glove™ ontwikkeld!

Deze bijzondere handschoen bedekt grotendeels je onderarm. Zodra de speciale badstof nat wordt, plakt de handschoen aan je huid en wordt je onderarm stroef. Zo heb je onder de douche beter grip op je baby.

Lengte handschoen: 42 cm

De Baby Shower Glove™ (one size, voor links- én rechtshandigen) is er nu in 4 nieuwe kleuren: groen, donkergroen, roestbruin en caramel.

De Baby Shower Glove™ handschoen is gemaakt van zacht ecologisch katoen.

Het ideale kraamcadeau!

Baby Shower Glove online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de baby Shower Glove op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.