Prijs
Min: €0
Max: €20
Merken
€9,00
€18,00
Ferm Living Kids
€19,00

De wandhaken van Ferm Living, OYOY Mini en Konges Slojd zijn échte eyecatchers voor de kinderkamer.

De leukste wandhaken bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Toffe wandhangers zorgen voor een speelse touch in de kinderkamer en ze zijn ook nog eens een praktische oplossing voor rondslingerende tassen en kleding.

Houten wandhaken van Ferm Living

Een paar wandhaken in de kinderkamer scheelt al een hoop rommel. Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids hebben wij geweldige wandhaken van Ferm Living in de vorm van een olifant, giraf, zebra en nog veel meer. Allemaal van hout die met de hand uitgesneden zijn. Staan prachtig!

Kinderkapstok van OYOY Mini

Ook de kinderkapstokhaken van OYOY Mini zijn geweldig. Leuke dierenkoppen zoals een koala, pinguin, beer of panda. Allemaal even leuk. Hang er de mooiste tas of jas aan!

Keramieken wandhaken van Konges Slojd

En last but not least hebben wij de prachtige wandhaken van Konges Slojd in de collectie. In de vorm van een Ballerina of Pierrot. Prachtig, prachtig! Het leuke van deze hangers is dat je ze ook neer kunt zetten op een plankje in de kinderkamer. Geweldig!

Haken voor op de kinderkamer online kopen

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd! Bestel je op vrijdag na 13.00 u of in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.

Natuurlijk kun je alles ook gewoon in het echt komen bekijken. Kom langs in onze winkel aan de Nieuwe Rijn 58 in Leiden! Vinden wij gezellig!