Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Flexibele autobaan van Nederlandse bodem

Waytoplay autobaan bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Waytoplay is geweldig speelgoed van origineel Dutch Design. Elk wegdeel van Waytoplay is gemaakt van stevig en duurzaam 100% kindveilig synthetisch rubber en staat garant voor vele jaren speelplezier.

De flexibele rubberen baandelen van Waytoplay zijn makkelijk te koppelen: rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Het materiaal is oersterk en flexibel, daardoor kun je er overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! De onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken, slijtvast en gaan daardoor lang mee. 

Waytoplay ….. Nederlands ontwerp, Duitse kwaliteit

Sybren Jelles, bedenker en ontwerper van huis uit, speelde vroeger zelf eindeloos met autootjes. Het liefst buiten, met zijn kop in de wind. In 2003 bedacht hij Waytoplay voor zijn zoon Joep, die dezelfde voorliefde bezat. Sybren ging hiervoor een samenwerking aan met een hypermoderne Duitse fabriek. Zo creëerde hij de supersterke, weerbestendige autobaan die Waytoplay ging heten.

Waytoplay autobaan voor binnen en buiten

Waytoplay bestaat uit sets van makkelijk te koppelen baandelen; rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Door de rubberen structuur kun je er altijd en overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! Het strand, dat hoogpolige tapijt of die hobbelige weg: Any way is een Waytoplay. Eindeloos aan te vullen en… helemaal zelf in te vullen. 

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de Waytoplay autobanen in diverse uitvoeringen: 12-delig, 16, 24 of 44-delig. Daarbij hebben wij ook nog verschillende uitbreidingssets. Kies maar uit!

Ieder kind is koning van zijn eigen unieke weg en kiest zelf de ‘Waytoplay’

Waytoplay autobaan combineren met de toffe auto’s van Candylab

De auto's van Candylab Toys zijn helemaal top in combinatie met de prachtige autobaan van WaytoPlay. Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een grote collectie Candyvans en Candycars die echt geweldig zijn! Wat denk je van een Hotdog Van of de geweldige Yosemite Camper! Die kunnen heel wat kilometers afleggen op de autobaan van Waytoplay. Staan garant voor urenlang speelplezier!

Waytoplay autobaan online kopen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de collectie van Waytoplay op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 uur of in  het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.