Het leukste buitenspeelgoed voor dit seizoen!

Het wordt steeds lekkerder weer buiten en dat betekent: héél veel buitenspelen! En laten wij nu super fijn buitenspeelgoed hebben om de kids deze hele zomer te kunnen vermaken.

Met de hele buurt springtouwen

In spring, de bocht gaat in. Uit spuit, de bocht gaat uit. Oh ik krijg direct warme gevoelens en herinneringen aan mijn eigen jeugd en zomervakanties. Met het hele schoolplein of alle vriendjes en vriendinnetjes springtouwen met zo'n enorm lang springtouw. Het springtouw van Me & Mine is maar liefst 4.5 meter!

Van dit leuke merk vind je in onze webshop nog veel meer fantastisch 'old skool' (buiten) speelgoed. Het spaanse merk heeft als doel om de band tussen volwassenen en kinderen te versterken. En dat lukt ook echt, want gegarandeerd dat je een keer mee wilt springen.

extra-lang-springtouw-me-and-mine-jutenjuullifestyleforkids

Family Springtouw 4.5 meter

De Trybike: buitenspeelgoed waar je jaren mee doet!

Uiteraard is de Trybike ook heel geschikt om binnenshuis te gebruiken, maar als buitenspeelgoed misschien wel favoriet. Vanaf 1 of 2 jaar kunnen kindjes hierop heerlijk de wijk door crossen. Enorm goed voor de motorische ontwikkeling!

Wanneer je kindje de Trybike goed onder de knie heeft is de fiets gemakkelijk te veranderen naar tweewieler. Vanaf nu kan je kindje zijn of haar balans gaan oefenen en zal je zien dat ze straks op hun 'grote' fiets zo wegscheuren!

trybike-drie-in-een-loopfiets-jutenjuullifestyleforkids

Trybike

Waytoplay is ook perfect als buitenspeelgoed

De autobanen van Waytoplay zijn het hele jaar door geweldig om mee te spelen, maar in de zomer extra leuk, want dan mag er ook buiten mee gespeeld worden! De flexibele delen gemaakt van 100% veilig synthetisch rubber zijn geschikt voor iedere ondergrond en gemakkelijk weer schoon te maken na gebruik.

Hoe leuk om mee te nemen naar het strand, zwembad, bos of het park. Je haalt de delen weer gemakkelijk los van elkaar en bergt ze plat op. De Waytoplay autobaan neemt weinig ruimte in beslag en is dus ook ideaal voor mee op reis. Echt een enorme tip!

waytoplay-autobanen-jutenjuullifestyleforkids

Waytoplay autobanen in verschillende sets (v.a. € 33,00)

Strandspeelgoed van Liewood, Zsilt en Konges Sløjd

Misschien wel een van onze favoriete activiteiten voor de lente en zomer: naar het strand! En met kids kun je niet zonder een emmertje en een schepje naar het strand gaan. Voor welke set ga jij? 

Als je voor op en top duurzaam en verantwoord wil gaan dan is Zsilt hét merk voor jou. Ieder item van dit Nederlandse merk is ontworpen en geproduceerd hier in ons eigen kikkerlandje. 

En ga je liever voor siliconen? Dan heeft Liewood diverse prachtige sets!

strandspeelgoed-jutenjuullifestyleforkids

Zsilt Strandset Start Yellow gerecycled plastic 

Er is niks leuker dan heerlijk buitenspelen met vriendjes en vriendinnetjes, maar ook natuurlijk samen met papa en mama. De mooiste herinneringen bouw je op gedurende de zomer en daarom is dit ook zo'n enorm waardevolle periode.

Heb je vragen over het buitenspeelgoed genoemd in dit artikel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] of via Instagram.

Laat een reactie achter