4 x de leukste rugtassen voor de basisschool of peuterspeelzaal

Voor het eerst naar de peuterspeelzaal of basisschool; een enorme mijlpaal! Daar hoort uiteraard een leuk rugzakje bij. En natuurlijk vindt je kind de tassen met een Disney prinses of een ander actiefiguur fantastisch, maar hé het oog wil ook wat en het moet ook wel een beetje praktisch zijn. Daarom zetten wij onze favorieten op een rijtje voor jullie...

kinderrugzak-sticky-lemon-jutenjuullifestyleforkids

Rugzak Small Colorblocking Orange JuiceRugzak Small Acorn Moonrise Pink

 

1. Praktisch en Stylish met de rugzakken van Sticky Lemon

De ontwerpers bij Sticky Lemon weten precies hoe wij rugzakjes graag zien. Uiteraard moet een tas er leuk uitzien, maar in de praktijk moet hij ook gewoon vooral handig zijn. De rugtassen van dit Nederlandse merk hebben aan de binnenkant een extra flap (denk aan knutselwerkjes die na school hierin gestopt kunnen worden) en ook de drinkbeker blijft goed op zijn plek met de handige elastieken band aan de binnenkant.

De tassen van Sticky Lemon komen in diverse kleurencombinaties en in twee formaten. De 'large' is ook heel leuk voor volwassenen. Kun je twinnen met je mini me! En wil je voor duurzaam gaan? Dan zit je met een tas van Sticky Lemon zeker goed! Iedere tas is gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen.

>> Bekijk hier alle tassen van Sticky Lemon

kinderrugzak-konges-slojd-jutenjuullifestyleforkids

2. Quilted rugtassen van Konges Sløjd

De quilted rugtassen van Konges Sløjd zijn zó tof! Iedere rugtas is versierd met een geborduurd embleem waardoor de tas altijd weer een hit is bij de kleintjes. Ga je bijvoorbeeld voor de tas met de banaantjes, de geborduurde poesjes of de stoere dino's? 

En het fijne aan de rugtassen van Konges Sløjd is dat je de drinkfles aan de zijkant in een vakje kunt plaatsen waardoor de fles dus rechtop blijft en dit scheelt weer lekkende bekers limonade; heel fijn! Daarnaast heeft iedere rugtas een padded matje in de tas zitten die je er uit kunt halen om te gebruiken om op te zitten als je bijvoorbeeld buiten luncht. Hoe leuk en handig!?

>> Bekijk hier alle quiltes rugtassen van Konges Sløjd

studio-noos-kinderrugzak-teddy-jutenjuullifestyleforkids

3. Just like mommy! Rugtassen van Studio Noos

Zelf fan van de mom bags van Studio Noos? Je kunt ook heerlijk matchen met je kleintje, want ze hebben ook de allerleukste rugtasjes. De teddy tasjes van Studio Noos zijn geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar, dus perfect als eerste rugtas naar de peuterspeelzaal. 

En ken je de portemonneetjes en de pouch al van Studio Noos? Leuk als etui voor je kleintje, of als toilettasje voor jezelf. Dan hoef je niet zo te graaien in die fijne grote tas. 

>> Bekijk hier alle rugzakjes van Studio Noos

petit-monkey-kinderrugzak-jutenjuullifestyleforkids

Kinderrugzak Teddy SandKinderrugzak Teddy Leopard

4. Teddy rugtassen van Petit Monkey

De kindjes die bij ons de winkel binnenlopen worden vaak direct naar deze tasjes getrokken. En dat snappen wij, want ze zijn zó ontzettend leuk! Het zijn net knuffels.

En naast het feit dat ze er te schattig uitzien zijn ze ook nog eens enorm praktisch. Met een voorvakje voor kleine spulletjes en een gevoerde binnenkant die goed schoon te houden is. 

>> Bekijk hier alle tassen en etuis van Petit Monkey

Heb je vragen over de bovengenoemde producten? Of zoek je advies bij het uitzoeken van een rugtas voor jouw kleintje? Stuur ons een DM op Instagram of een e-mail naar [email protected]. Je bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze winkel in Leiden.

 

Laat een reactie achter