Prijs
Min: €0
Max: €55
Merken
Eten & Drinken
€25,00
€32,00
€12,99
Noppies Baby Comfort
€12,99
Noppies Baby Comfort
€12,99
Noppies Baby Comfort
€12,99
Noppies Baby Comfort
€12,99
Noppies Baby Comfort
€12,99
€6,95
You have viewed 24 of 138 products
Laad meer artikelen

Is jouw peuter al toe aan zijn eerste fruithapje of groente?

 

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft een ruimte collectie kinderservies, drinkflessen en lunchboxen

Is jouw peuter al toe aan zijn eerste fruithapje of groente? Dan is het tijd voor een eigen eetservies! Een eetservies is ook een ontzettend kleur kraamcadeau! Voor je het weet is de baby al aan zijn eerste hapje toe en is zo'n mooi eetsetje echt een uitkomst!

 

Het mooiste siliconen kinderservies, toffe rvs drinkflessen en lunchboxen

Bij Jut & Juul Lifestyle for Kids koop je het mooiste kinderservies van siliconen en RVS lunchboxen en drinkflessen. Siliconen en RVS  is duurzaam en daar houden wij bij Jut & Juul Lifestyle for Kids natuurlijk erg van! RVS is ook een prachtig materiaal waar je jaren mee doet. RVS blijft gewoon heel erg mooi!

Wij hebben diverse siliconen eetsets van Liewood en Konges Slojd. En wat denk je van de geweldige stalen drinkflessen en lunchboxen van Blafre in diverse kleuren. Wij hebben er ook een drinktuit bij, zodat de kleinste ook makkelijk uit deze flessen kunnen drinken. Wat vind je van de RVS luchboxen met siliconen deksel van Liewood? Hier doe je echt jaren mee!

Kortom: genoeg keuze uit kinderservies, lunchboxen en drinkflessen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

 

Kinderservies, drinkfles en lunchbox online bestellen

Bestel jouw kinderservies, drinkfles of lunchbox vandaag nog! Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alle items namelijk in voorraad, tenzij anders staat aangegeven. Bestel je op werkdagen voor 13.00, dan sturen wij je bestelling nog dezelfde dag weg. Bestel je vrijdag na 13.00 u en in het weekend, dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd. Natuurlijk kun je ook gewoon onze winkel op de Nieuwe Rijn 58 in Leiden bezoeken, zodat je alles met eigen ogen kunt zien!