Prijs
Min: €0
Max: €100
Merken
Verzorging
Decoratie
€73,00
€99,00
OYOY Mini
€20,00
€20,00

Ben je op zoek naar een duurzaam kraamcadeau, een uniek verjaardagscadeau voor een peuter/ kleuter of iets bijzonders voor je zwangere vriendin onder de € 100,-? Dan ben je bij Jut & Juul Lifestyle for Kids aan het juiste adres!

KRAAMCADEAU ONDER DE 100 EURO

In deze categorie hebben we de leukste cadeau's onder de 100 euro samengevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd rugzakje of Teddy Beer van Studio Noos of een grote knuffel met pittenzakje van Senger Naturwelt.

Ben je op zoek naar echt een uniek kraamcadeau? Bekijk dan de muziek Mozartkugel van Siebensachen eens. Geef een draai aan de grote sleutel en de houten bal produceert op magische wijze een van Mozarts melodieën. Het 18-tonige klokkenspel speelt “Voi che Sapete” uit “Marriage of Figaro” of de bal nu rolt of stil op een plank ligt.

VERJAARDAGSCADEAU VOOR KIND ONDER € 100,-

Een duurzaam cadeau voor bijvoorbeeld een eerste verjaardag vind je bij ons ook onder de honderd euro! Denk aan een van het houten open ended speelgoed van Abel of een van de design auto's van Playforever. Neem ook eens een kijkje bij onze uitgebreide Maileg collectie

EEN BIJZONDER CADEAU VOOR EEN ZWANGERE VROUW TOT honderd EURO

Op zoek naar een leuk cadeau voor je zwangere vriendin, zus, vrouw of collega onder € 100,-? Wij hebben een assortiment vol met leuke items voor zwangere vrouwen! Wat dacht je van een echte Studio Noos tas? Je kunt 'm ook laten personaliseren, dat is helemaal een gaaf cadeau.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsdagboek of een babyboek? Wij hebben de enige echte van het Australische merk Write to Me. Een waardevol cadeau voor jezelf, maar ook om te geven. Je kunt natuurlijk ook altijd een giftcard geven.

ORIGINEEL CADEAU ONLINE KOPEN BIJ JUT & JUUL LIFESTYLE FOR KIDS

Wij kunnen je kraamcadeau natuurlijk ook rechtsreeks versturen naar degene voor wie het cadeau bedoelt is. Geef bij opmerkingen een korte tekst op, dan sturen wij het cadeau met kaartje en opgegeven tekst naar de ontvanger.

Zoek jouw kraamcadeau uit en bestel vandaag nog! Bestel je namelijk vóór 13.00, dan wordt je bestelling vandaag nog verstuurd. Bestel je op vrijdag na 13.00 u of in het weekend, dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.