Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

De Design autos van Playforever zijn onweerstaanbaar!

Playforever bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids verkoopt de prachtige auto's van Playforever al jaren, maar wij raken er niet op uitgekeken. Steeds weer komt Playforever met nieuwe ontwerpen en daar zijn wij heel blij mee! Playforever ontwerpt tijdloos design speelgoed en gebruikt daarvoor de beste materialen.

De fascinatie voor voertuigen werd geboren toen Julian Meagher op elfjarige leeftijd rond reed op zijn fiets, op zoek naar verscholen super auto's in de lokale ondergrondse parkeergarages. 3 verdiepingen naar beneden rijdend en glurend onder het stof bewonderde hij de glimmende badges, vormen en prachtige koetswerkkleuren van de Countach, Muira en Dino.

Playforever ontwerpt tijdloos design speelgoed

Nu, 30 jaar later, is Meagher een bekroonde industrieel ontwerper en grijpt hij met zijn eigen label Playforever terug naar die jaren van verwondering door het creëren van een lijn met tijdloos design speelgoed.

Playforever kiest voor hoogwaardige materialen

Playforever werkt samen met een productie-partner die echt begrijpt wat kwaliteit inhoudt en precies weet wat er nodig is om de mooiste producten te bouwen. Hier wordt niet gekozen voor kostenbesparingen die ten kosten gaan van de bouwkwaliteit. Playforever kiest voor de beste materialen, zodat de oppervlakken onberispelijk zijn en de producten absoluut ongeëvenaard.

Het doel van Playforever is om vrijwel onverwoestbaar design speelgoed te creëren dat een leven lang mee gaat! Alle Playforever raceauto’s zijn niet alleen prachtig ontworpen, maar ze zijn  ook allemaal gemaakt van de beste materialen om een ​​leven lang mee te gaan. Playforever maakt auto’s die je bewaard voor later!

Playforever online kopen bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de prachtige auto’s van Playforever op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 u en in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.