Ben je op zoek naar een duurzaam kraamcadeau, een uniek verjaardagscadeau voor een peuter/ kleuter of iets bijzonders voor je zwangere vriendin vanaf € 100,-? Dan ben je bij Jut & Juul Lifestyle for Kids aan het juiste adres!

KRAAMCADEAU vanaf 100 EURO

In deze categorie hebben we de leukste cadeau's vanaf 100 euro samengevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een fijn speelkleed. Wij hebben een hele mooie van Liewood in het assortiment.

VERJAARDAGSCADEAU VOOR KIND vanaf € 100,-

Een duurzaam cadeau voor bijvoorbeeld een eerste verjaardag vind je bij ons ook onder de honderd euro! Wat dacht je van de enige echte 3-in-1 loopfiets van Trybike? Deze fantastische loopfiets start als driewieler, en wanneer je kleintje eraan toe is maak je er eenvoudig een tweewieler van. 

Wij hebben ook het enige echte Maileg poppenhuis op voorraad. Dit mooie grote houten poppenhuis biedt genoeg ruimte voor al jouw Maileg meubels en muisjes

EEN BIJZONDER CADEAU VOOR EEN ZWANGERE VROUW vanaf 100 EURO

Op zoek naar een leuk cadeau voor je zwangere vriendin, zus, vrouw of collega onder € 100,-? Wij hebben een assortiment vol met leuke items voor zwangere vrouwen! Kom je er niet uit? Dan is een Giftcard natuurlijk áltijd een goed idee.

ORIGINEEL CADEAU ONLINE KOPEN BIJ JUT & JUUL LIFESTYLE FOR KIDS

Wij kunnen je kraamcadeau natuurlijk ook rechtsreeks versturen naar degene voor wie het cadeau bedoelt is. Geef bij opmerkingen een korte tekst op, dan sturen wij het cadeau met kaartje en opgegeven tekst naar de ontvanger.

Zoek jouw kraamcadeau uit en bestel vandaag nog! Bestel je namelijk vóór 13.00, dan wordt je bestelling vandaag nog verstuurd. Bestel je op vrijdag na 13.00 u of in het weekend, dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd.