Geen producten gevonden
Probeer een andere categorie of neem een kijkje naar onze bestsellers.
Bekijk onze bestsellers

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft de mooie babynestjes van de merken van Liewood en Konges Slojd. In een babynest ligt je baby heerlijk zacht

Prachtige babynestjes van bijzonder mooie kwaliteit bij Jut & Juul Lifestyle for Kids

Een babynestje, ook wel ‘cozy nest’ genoemd, is een mobiel ‘nestje’ waar jouw baby in kan liggen. Het draagbare wiegje heeft een afmeting die geschikt is voor baby’s van 0 tot ongeveer 6 maanden, afhankelijk van de grootte van de baby.

Het nestje bestaat uit een matrasje, vaak gevuld met polyester, met opstaande rand. Eromheen zit een hoes katoen met trekkoord of riempje om het strak te trekken. De hoes kun je er af halen en wassen en is verkrijgbaar in verschillende leuke prints. Wij hebben het babynest van Liewood en Konges Slojd in het assortiment. 

De nieuwste babynestjes van Konges Slojd hebben een boog over het babynest waar je speeltjes aan kunt hangen. De boog kun je ook makkelijk er af halen. Dus je kunt zelf kiezen met of zonder boog!

Veilig slapen met een babynest

Hoewel je baby het babynestje waarschijnlijk een fantastische plek vindt om lekker te dommelen, raden we je af om je baby erin te laten slapen als je niet in de buurt bent. Voor veilig gebruik van het babynestje is het namelijk belangrijk dat je kleine lekker op zijn rug blijft liggen.

Een babynestje is heel praktisch en veel baby’s vinden het prettig om in te liggen. Belangrijk is wel dat je goed weet hoe je een babynestje veilig gebruikt.

Nog één keer alle tips op een rijtje:

  • Zorg dat je baby er altijd op de juiste manier in ligt: met zijn hoofd bij de ronding en zijn voeten bij het stelkoord.
  • Leg het babynest altijd op een vlakke ondergrond.
  • Gebruik het babynest  alleen als je toezicht kunt houden op je baby, blijf altijd in de buurt als je baby er in ligt
  • Stop met het gebruiken van een babynest zodra je baby kan omrollen.
  • Pas de grootte van het nest aan door aan de touwtjes te trekken, maak een strik met de resterende touwtjes. Plaats het nest altijd op een vlakke ondergrond.

Ook zo'n mooi babynestje aanschaffen?

Jut & Juul Lifestyle for Kids heeft alles op voorraad (tenzij anders vermeld). Hierdoor is het mogelijk om supersnel te leveren! Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je vrijdag na 13.00 en in het weekend dan wordt je bestelling direct maandag verstuurd!